• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Ciąża Po Poronieniu

reklama
Pati, jak miałas biegunke, to temperatura moze rosnac,bo grypa cie dopada. Nie mysl tak o tej ciazy ,bo zwariujesz, najlepiej przestan myslec,a wtedy napewno cie miło zaskoczy :)

U mnie dzisiaj temperatura 37 ,2 i plecki bola biore dzien uropu zobaczymy do poniedzialku .Wieczorkiem strasznie slabo sie czulam myslalm ze sie przewroce.
Pozdrawiam wszystkie dziekuje zobaczymy jak to bedzie

agnieszka szybko bedziesz stroic choinke :-) my stroimy pare dni przed wigilia :-)

wiecie dziewczyny pisalyscie o bogu, ja powiem tyle ze w boga wierze ale nie wierze w ludzi ktorzy nie chodza do kosciola a np swieta obchodza, dzieciaki do komuni wysla, na bierzmowanie itd...a dzieci nie wiedza potem jak sie zachowac w kosciele i w ogole po co ta komunia i bierzmowanie-chyba tylko dla prezentow.... kosciol to nie ksiadz i jego gadanie bo w ksiezy to ja tez nie wierze a do kosciola chodze zeby tam sie znim spotkac i upamietnic ostatnia wieczerze tak jak zreszta on sam kazal, a co maja inni ubrane mam gdzies ja patrze na siebie a nie na innych, bo wazne jest ze ja mam czyste sumienie a inni niech sobie robia co chca niech sobie plotkuja w lawkach i udaja ze wierza, bo ja nie udaje, nie plotkuje ja przyszlam swietowac niedziele... jest wiele rzeczy wymyslonych przez ksiezy z ktorymi sie nie zgadzam ale to dla mnie nie jest powod zeby do kosciola nie chodzic. :-)

po poronieniiu tez mialam problem... z wiara... bo boga sie prawie wyrzeklam i to glosno to mowiac i tych slow zaluje do dzis..

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry