daaa
Fanka BB :)
Dziewczyny ja jestem jakaś nienormalna.... Zdrowy rozsądek mówi mi, ze przecież trzeba poczekać na wyniki i resztę badań... Natomiast moje ciało i dusza domagają się sexu z mężem w dni płodne 

Ostatnio w te dni kochaliśmy się w październiku ubiegłego roku :-
-( A ja wtedy właśnie odczuwam największą przyjemność 
Same wiecie....
Ale co będzie, jeśli coś się stanie... Będę się obwiniać, że nie zrobiłam wszystkiego dla dobra dzidzi przed ciążą... Już sama nie wiem co robić... :-
-( Tak bardzo potrzebuję ostatnio bliskości z moim M.... 

Ostatnio w te dni kochaliśmy się w październiku ubiegłego roku :-
Same wiecie....Ale co będzie, jeśli coś się stanie... Będę się obwiniać, że nie zrobiłam wszystkiego dla dobra dzidzi przed ciążą... Już sama nie wiem co robić... :-

i tak raz chce szybciej pozniej sie boje ze jak cos sie stanie to mnie trafi i pozniej znow chce szybciej bo co bedzie to bedzie i tak w kolko... najchetniej to juz bym w jeden dzien chciala zrobic wyniki i miec je od razu zarazpo wyjsiu z zabiegowki z laboratorium i wiedziec c o mi jest a jak nic to sie starac i cieszyc ze jestem zdrowa i pozniej juz dalej uwazac itd itp... ehh masakra jakas... niewiem tak jak teraz mysle do przodu to czas mi wcale szybko nie leci a le jak mysle ze moj aniolek odszedl prawie 2 miesiace temu to sporo czasu juz zlecialo... 

i zglupialam i on mi dal na calkiem inne badania skierowanie : na mykoplasme, ureoplasme, chlamydie, i cos tam jeszcze z tej grupy jednego do tego czystosc pochwy i biocenoze... no i dzisiaj zrobilam tylko dwie a za reszte musze zaplacic 512 zl
ale biore z konta na wesele co dostalam z ubezp. za Antosia bo chce wykluczyc wszystko a robie to dla niego zeby wrocil do brzuszka i juz byl bezpieczny... oby tobie badania pomogly wyjasnic co bylo przyczyna