czarna76
Fanka BB :)
Helloł babki ,
As i Zjola , juzu tak bym chciała żeby wszystko się szczęśliwie ułożyło , trzymam kciuki.
Ewelina 125 - no proszę nareszcie zajrzałaś , dworek rosnie i pięknieje , może nam uchylisz rąbka tajemnicy i pokarzesz jakieś zdjęcie?
Kłaczku , twoje posty przyciagają mnie przed kompa jak magnez , uwielbiam czytać , a jak u ciebie bedzie fasolina to zawyje ze szczęścia , buziaki i smyracze dla kotów.
As i Zjola , juzu tak bym chciała żeby wszystko się szczęśliwie ułożyło , trzymam kciuki.
Ewelina 125 - no proszę nareszcie zajrzałaś , dworek rosnie i pięknieje , może nam uchylisz rąbka tajemnicy i pokarzesz jakieś zdjęcie?
Kłaczku , twoje posty przyciagają mnie przed kompa jak magnez , uwielbiam czytać , a jak u ciebie bedzie fasolina to zawyje ze szczęścia , buziaki i smyracze dla kotów.
dobrze kombinują żeby im nikt nie odleciał, a odgłosy ciekawe faktycznie , my kiedyś mieliśmy na górze młodych sąsiadów ,ale jak im sie drugi szkrab urodził to sie wyprowadzili , podśłuchiwaliśmy , może inaczej tego nie dało sie nie słyszeć i jak sobie wyobraże ,że czasem nas słyszą inni jak mamy wolną chate to ,aż mi głupio dzień dobry mówić bo sie krępuję
sama nie wiem czemu tak ,może wcześniej sie nie przyglądałam jak mnie bolało jak zawsze, to wygląda tak jakby stara krew taka brązowa schodziła z takim świeżym śluzem i znowu sobie głowe nabijam ,że coś tam mam nie tak:-(