• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Ciąża Po Poronieniu

reklama
fiu Anulka tak dużo tego magnezu?? Ja myślałam, ze raz dziennie wystarczy :) Mi teraz garściami wypadają włosy, od innych też to słyszę, więc myślę, że może to ten okres jesienno-zimowy na włosy tak działa.
A co do palenia, ja też palę trochę ze stresu, ale po obronie rzucam dla bobasa, bo nie warto się truć, a przede wszystkim dziecka

ilonka26 - tak wiem ze nie mogę sie obwiniac . Ale tak poprostu myslalam sobie. A pozatym nie jest to latwe skoro dwie najblizsze mi osoby mama i babcia ciagle mi powtarzaja ze za malo sie oszczedzalam i poronilam pewnie dlatego ze bralam kąpiele w ciazy i widocznie sama teg chcialam. takie gadanie mi nie pomaga;/ Ostatnio wspomnialam ze za miesiac bylby z nami moj synek(bo od poczatku przeczuwalam ze tak bedzie) To moja babcia na to ciesz sie ze sie tak stalo teraz meczyla bys sie z brzuchem. Wiec naprawde nie wiem jak mam sie zachowac. Z jednej strony chciala bym zeby o tym nie zapomnieli zeby nie zapomnieli ze przez chwile byl ktos nowy w naszej rodzinie , a z drugiej wole sie nie oddzywac bo wiem ze dostane odpowiedz ktora mnie zaboli. Jak wspominalam mamie ze bardzo boje sie nastepnej ciazy to powiedziala ze jestem panikarą i gdyby tak bylo kobiety nie godzily by sie na nastepną ciąze.Albo teksty typu bedziesz jeszcze miala duzo dzieci jestes mloda. Szkoda ze kazdy mowi o tym ze bede miala , a nie o tym ze juz mam gdzies daleko mojego aniolka:(

Ass- 3 maj sie kochana , podziwiam cie ze potrafisz tutaj tak bez niczego pisac o tym co wlasnie przechodzisz ja zapewne zamknela bym sie w 4 scianach i chciala zostac z tym sama. PODZIWIAM CIE

Anulka - Wszystko bedzie dobrze na nastepnej wizycie uslyszysz juz serduszko , zycze spokojnej i nudej ciazy.

Witam

As
mnie na początku przy ronieniu też nie bolało a potem jak zaczęły być skurcze i krwotok to i tak do szpitala trafiłam, wiec jeszcze wszystko przed Tobą.

Anulka gratuluję. A na papieroski to silna wola jedynie :-) Mnie odrzuciło od papierosów od razu wiec ja nie miałam problemów, ale Ciebie też jeszcze może odrzucić jak to wczesna ciąża. A idziesz sprawdzać przyrost bety.

Karolcia no to w końcu doczekałaś się @.

oby wszystko bylo dobrze bo nei chce przezywac tego co w zeszlym roku:/ jak chodze siusiu to ciagle zerkam czy nic nie ma...jakos to samo z siebie...pobolewa mnie podbrzusze,piersi oby wszystko w porzatku sie tworzylo...

Anulka gratuluję. A na papieroski to silna wola jedynie :-) Mnie odrzuciło od papierosów od razu wiec ja nie miałam problemów, ale Ciebie też jeszcze może odrzucić jak to wczesna ciąża. A idziesz sprawdzać przyrost bety.

jak narazie nie kazal czekac ja pytalam czemu taka mala mi wyszla a ten ze za wczesnie mamy czekac jesli nie bedzie krwawienia to za dwa tyg mam jechac i zaczniemy zakladac karte ciazy...ja juz sie zakrecilam kiedy zaszlam ...mi powiedzial ze nieraz z beta to roznie bywa...

Anulka, będzie dobrze :-) gratuluje - takie słowa od lekarza, to jak miód :-)

karolcia - i jak @ - rozkręca sie?

As, ja po podwójnej dawce skurcze co prawda miałam mocne, ale krwawienie słabe i szyjka wogóle nie wzruszyła się

moja @ przylazła jak w zegarku - faza lutelana równe 14 dni. dobre i to.

reklama
Anulka, na pewno jest wszystko dobrze!! Odpoczywaj, bądź dobrej myśli, nie pal :) i wszystko będzie git, ciesz się ciążą :)

skierka tak to już z tymi bliskimi jest, że chcą nas pocieszyć i rzucają dziwne teksty, które nas zamiast podbudować zdołują jeszcze bardziej. U mnie też tak jest, że wszyscy oprócz mnie i męża już zapomnieli o naszych dwóch aniołkach, trudno niech nie pamiętają, ale my będziemy zawsze o nich pamiętać i zawsze pozostaną w naszych sercach. Ja też słyszę co rusz, że jeszcze jesteś młoda to na pewno będziesz miała dziecko, srata tata, dadzą mi na 100% taką gwarancję?? Nie, więc niech się lepiej nie odzywaja. Wiesz mnie moje dwa aniołki o tyle zmieniły, że z szarej myszki która tylko pomstowała w zaciszu domu, stałam się pewna siebie i walę wszystko prosto z mostu, nauczyło mnie to uzewnętrzniać uczucia, czego o dziwo rodzice mnie nie nauczyli. Wiem, że to dziwne, ale każda taka sytuacja wzmacnia ludzi, nie dziś nie jutro, ale sama za niedługo się o tym przekonasz

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry