Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

Żeby nadgonić czytanie po chwilowej absencji - trzeba się nieźle spiąć... 
Myślę, ze szybko stałaby się bestsellerem!
Jeśli jednak okaże się, że to faktycznie @, to wielka szkoda, ale przynajmniej będą następne staranka... ;-)
Mi na moją jeszcze przyjdzie sporo poczekać... :-( Moja lekarka internistka twierdzi, że obfite @ wypłukują z organizmu żelazo i chyba naprawdę coś w tym, bo ja zawsze miałam z tym problemy...obficie krwawiłam, a potem w badaniach wychodziło, że jestem na skraju anemii... No i Falvit zwykle musiałam brać na uzupełnienie...
Fajnie, że wszystko jest ok, teraz tylko pozostaje czekać na pierwszą @... ;-)nabroiłam...
kupiłam kiedyś blender bo stary mi się zepsół. Ostatnio robiłam pożądki i patrzę a tu dwie końcówki więc wyrzuciłam starą do kosza. Ostatnio chciałam banany zmiksować biorę blender i końcówkę do łapek a tu niespodzianka końcówka nie pasuje. Wywaliłam tą dobrą buuuuuuuuuuu:-
wściekła/y: 150 zł poszło do kosza bo to był blender z zelmera. Teraz kombinuję jak zdobyć tą końcówkę buuuuuu
Linnea82 podaj model tego blendera i jaką końcówkę potrzebujesz, to coś może zaradzimy.