Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

W to jedno chociaż myślę,że warto zainwestować dla zdrowia i higieny dzidziusia ;-)
My też nie możemy nic wybrać dla naszej córeczki.Ja bardzo chciałam Amelkę ale Marcin za kija nie chce się zgodzić na to imię.Mogłaby być ewentualnie Karolina bo mi się to imię podoba ale jak sobie pomyślę o jego byłej dziewczynie,Karolinie to mi się odechciewa 

I siusiu też częściej mi się chce.Rano mnie zwala z łóżka na siusiu

Ale to takie urodze 
Violett Super,że wszystko jest idealnie!Oby tak dalej! :-) Ciekawe kiedy Ty się dowiesz kogo nosisz w brzuszku :-) Bez kitu jestem bardzo ciekawa
Ja też mam mnóstwo używanych ciuszków.Ale pamiętajcie dziewczyny,że takie np body to jest jak bielizna.Same też nie chciałyście nosić używanej bielizny więc radzę nie ubierać dzidzi w bieliznę,którą już jakieś dziecko wcześniej obsrało,obrzygało itdW to jedno chociaż myślę,że warto zainwestować dla zdrowia i higieny dzidziusia ;-)
A co do imienia to spoko Ewelina,nie jesteście samiMy też nie możemy nic wybrać dla naszej córeczki.Ja bardzo chciałam Amelkę ale Marcin za kija nie chce się zgodzić na to imię.Mogłaby być ewentualnie Karolina bo mi się to imię podoba ale jak sobie pomyślę o jego byłej dziewczynie,Karolinie to mi się odechciewa
![]()