Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
A tak nawiasem to duzo starszy jest K? mieszkacie juz razem?
napewno to tylko Twoje wielkie obawy, bedzie dobrze. To normalne ze sie boisz. Kochana a bedziesz miała chłopca czy dziewczynke? Masz juz wszystko dla maluszka?Kochana nie boj sie, bedzie dobrze dotrzymasz napewnoCzesc kochaniutkiewidze ze wkoncu sie zmobilizowałsycie cos napisac hehe bo tu cicho było
kurcze ja juz chyba zaniedługo zaczne rodzic
MASAKRA brzuch mi się napina czuje skurcze nie regularne i szyjka się skraca :/ masakra jak ja się boje
ja jeszcze nie chce rodzic bo dzidzia jest za malusia
to dopiero 35 tydzien przynajmniej musimy poczekac do 38 tygodnia
matko kochana dziewczyny jeszcze tak sie nie bałam
![]()
ewelinka2106 mój K no troche starszy jest 7 lat różnicy nam to nie przeszkadza ale moja mama od początku miała obiekcje chociaż między nią a tatą też nie mało bo 5. ale przecież ona wszystko wie lepiej
mieszkamy niedaleko siebie na sąsiednich wioskach xD 30 min spacerkiem a w lini prostej to niewiele ponad kilometr ale przez pola i lasek wiec korzystamy z głównej drogi...xD przeprowadzke planuje dopiero w wakacje od siebie mam lepszy dojazd do szkoły. ale juz sie nie moge doczekac. tak co wieczór przy nim zasypiac i rano sie budzić ach.... ;-)
YhymHm chodzi Ci o puchnięcie np. kończyn?
Z tego co widzę to wydaje mi się,że nawet jest dużo mniejszy niż Twój Ewelina...
czuj się jak u siebie i wpadaj do nas często!:-)
Za to teściów Ci naprawdę zazdroszczę.Ja mam dziwną teściową,z którą się zbytnio nie dogaduje.Zresztą tak jak i mój Marcin.Dziwna z niej baba i tyle
A wracając jeszcze do rodziców to podejrzewam,że jak urodzisz to napewno zmienią zdanie.Zakochają się w Dzidzi i jak ręką odjął im przejdzie wszelka złość