reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Ciąża w liceum

heh no tak tez może być;p
Ja teraz w środę postanowiłam rodzic w innym szpitalu oddalonym o 25 km to nie daleko a miałam rodzic bliżej ale ten szpital nie cieszył się dobra opinia zbytnio ale dobrym sprzętem ostatnio usłyszałam ze tam jakaś bakteria i dwoje dzieci leży gdzieś przewiezionych pod respiratorem ze postanowiłam zmienić szpital i pojechać do innego a ten drugi parę miesięcy temu dokładnie we wrześniu rodziła tam koleżanka straszeni chwali no zobaczymy jak to będzie teraz to tylko czekać aż się w kocu coś zacznie;p

reklama
heh no tak tez może być;p
Ja teraz w środę postanowiłam rodzic w innym szpitalu oddalonym o 25 km to nie daleko a miałam rodzic bliżej ale ten szpital nie cieszył się dobra opinia zbytnio ale dobrym sprzętem ostatnio usłyszałam ze tam jakaś bakteria i dwoje dzieci leży gdzieś przewiezionych pod respiratorem ze postanowiłam zmienić szpital i pojechać do innego a ten drugi parę miesięcy temu dokładnie we wrześniu rodziła tam koleżanka straszeni chwali no zobaczymy jak to będzie teraz to tylko czekać aż się w kocu coś zacznie;p

No pewnie niema co ryzykowac. Ja bede rodzic w najblizszym w szpitalu, który cieszy sie dobrą opinią. Wiec nie bede wyszukiwac skoro ten jest blisko. :tak:

Oj tak to oczekiwanie to chyba najbardziej nieznośne :-p:-p, tak bym chciała mieć już poród za sobą...
Najgorsze że wydaje mi się że przygotwania pokoju itp jakoś to wszystko przyspieszą a tu nic :-)

Ja będę rodzić w szpitalu w Gdyni.Żadnyh zastrzeżeń do niego nie ma.Poza tym mam tam ciocię położną o ile ciągle tam pracuje :-)

Hehe no TY to już całkiem :-), ja w chyba 12 tc zgromadziłam 4 torby ubranek dla Dzidziusia :-):-), tyle że mam świadomość że to było strasznie nierozsądne no bo miałam zagrożoną ciąże .
A co do spzitali to najlepiej by było rodzić gdzies prywatnie , jak dziewczyny opowiadały jakie tam są warunki to matko, tylko rodzić i nic więcej w życiu nie robić :-p:-p:-p. Tyle że skąd tu kase na to brać :-:)-(

Ja tez mialam rodzic prywatnie w wodzie ale za dalkeo ten szpital niestety na bank bym nei zdazyla....

A aj to siedze póki moge bo moj brat ma urodziny jutro ale zaraz impreza sie zaczyna wiec pokorzystam bo jak pozniejsie do kapa dorwa to jzu bede mogla zpomniec o nim;p

reklama
Hehe leć leć :-):-) Ja też się ruszam - z pokoju do kuchni :-):-):-):-).
Moje marzenie to poród w wodzie ale u mnie tego nie oferują :eek: a babcia jak jej to powiedziałam to zaczęła na mnie krzyczeć że chce dziecko utopić :-):-):-)

Do góry