reklama

Ciąża w liceum

ale mysle ze zaraz napisze do mojej pani od matmy czy jutro z rana bedzie i jak napisze ze nie to pojde do niego wepcham mu sie w lozko i sama sobie zrobie.... poprostu zgwalce faceta:P
Haha Aida gwałciciel :-D No ładnie...
Słyszałyście o tych gwałcicielach z Zielonej Góry? haha Masz coś z tym wspólnego?:-D
asienka sliczne body:p a wiesz juz co to bedzie?:P
Na 21:30 mam wizyte u gina i mam nadzieję,zę się dowiem!:-)

reklama
dokladnie jakbym tylko nie miala rano lekcji ale wiem ze z czwartku an piatek znowu bedzie chtka wolna na noc a w piatek nei mam lekcji to ...:D bedzie goraca noc jakich dawno nie bylo:p

wiecei przyznam wam sie ze ja to wariatka jestem jezeli chodzi o...:D moj chlopak nawet czasmi udawal ze spi..:P no ale dobra

a masz ocs wymazone co bys chciala?;p|
a gwalty z Zielonej to slyszllam ale nie wiem ocb w tym

No a ja wróciłam dopiero od gina.
Dzięki Bogu,Dzidza cała i zdrowa,bez problemów się rozwija,wszystko prawidłowo:happy: Ale niestety płci nie dało rady rozpoznać :-(
Najpierw to nam tyłeczek pokazała a jak już się obruciła to i tak nie chiała pokazać co tam kryje :-p Także kolejny miesiąc czekania...

A co Ty tak na nocne wizyty u lekarza :confused::-)
A płeć chyba można poznać już pod koniec 3 miesiąca, tak mi się wydaje :-). U nas Malusze bardzo szybko pokazał swoje atrybuty męskości :-).
Coś Ewelinki nie widać , miejmy nadzieję że u Niej i Dzidzi wszystko dobrze ;-);-).
Jejcia za chwilę będę miała nauczanie :no::no: nie chce mi się jak cholera .
Ostatnio jak był nauczyciel to tata chciał wejść do pokoju i Go pogonić bo powiedział że gada jak jakiś kretyn :-):-):-).
Miłego dnia Mamuśki:)

No a ja juz po lekcjach zrobila mi dzisiaj i ejszce zdazylysmy zrobic za jutro wiec 2 matmy i fizyke juz mam z glowy w tym tygodniu jeszcze chemia tylko dzisiaj i juz wolne:P a jutro jakis zrtyt sprawidzian z historii zobaczymy nic na niego nie umiem a jest w ch....duzo tego:P mam nadziej ze nei przeszdza wam jak sobie tam jakis maly wulgaryzm doloze:p

Nie przeszkadza bynajmniej mi:-p:-p sama potrafie kląć jak jakaś głupia:-):-).
Tyle że ciąża trochę mnie wydorośliła :-):-):-)
Dziś znowu całą noc nie spałam :eek: nie wiem co ze mną nie tak, teraz jak pójdę za tydzień do gina to powiem mu żeby dał mi jakies tabletki nasenne bo ja to się zamęczę :-). Najlepszym sposoebm na zasypianie to jest chyba to żeby M był przy mnie ale coś nie możemy się dogadać ostatnio:-(.
Aida ja z nauczania to mam tylko takie przedmioty jak j.pol,mat, hist ,wos no i miałam ang ale teraz miesiąc nie będę miała bo nie ma nauczyciela , a po miesiącu nie będę miała już nauczania :-):-):-)

Ja powiem ci ze tez do tej pory mialam problemy ze spaniem budzilam sie straszneie ciezko mi bylo i wogole...teraz to w sumei roznie bywa dzisiaj tez mialam nie za ciekawa noc ale ostatnio jakos dobrze mi sie spalo..:P

A ja z nauczania mam j.polski, j. rosyjski, j. anglieski, matme, fizyke. chemie, geografie, PP,, historie powinnem jeszcze miec wos, biologie, ale te nauczycielki sie jeszcze e man nie spotkalmy od stycznia jakos;p
mam ochote na dzem z czarenj pozeczki:P

O matko kochana :-):-):-).
Ja tylko mam przedmioty maturalne dzięki Bogu :-):-).
Bo szkoła nie chciala mnie obciążać i tak mi ciężko z zagrożoną ciążą :-):-).
Ciąża już zagrożona nie jest a ja się obijam .
Najgorsze tylko że M uczy się zaocznie no i on ma całe tygodnie wolne, ja mam szkołę i nie wiem jak pogodzić spotkania :-(:-(

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry