reklama

Ciąża w liceum

Ja to zamowilam gotowe naklejki na sciane ale to dopiero jak sie dziecko urodzi mam wybrane kakretne dla chlopczyka i dla dziewczynki jakby sie cos zmienilo i wtedy jak ja bede jeszce w szpitalu odbiora je i beda nakalejac oczywiscie jzu wytlumaczylam gdzie co ma byc ;p a wogole nie pomyslam o tym albumie ale mam ten zestaw taki do odbijania nozek i raczek...:p

reklama
Wybrałam się do Tesco z nudów,trochę na poprawę humoru i oczywiście nie była bym sobą gdybym niczego nie kupiła :P
Zrobiłam prawdziwie ciążowe zakupy : 10 batoników duplo,nutelle,kukurydze w puszce i UWAGA! pierwszy ciuszek dla Maleństwa! :D:biggrin2:

No moj przed chwila lecial do piekarni po omleta i poczka:P
No jaki ciuszek kupilas? ja pamietam ze pierwsze co kupilam to takie bialutkie body z krotkim rekawem malutkie dla noworodka:P bede brala je na wyprawke ze szpitala:P

Takie śliczne body :-)

imgp4247x.jpg

Mmmm rzeczywiście śliczne :tak::tak:.
Ja dziś cały dzień się obijam..
I cały dzień mogłabym spędzić w łóżku , spać spać spać:-):-):-), ewentualnie z małą przerwą na jedzenie :-):-).
Mam cholerną ochotę na napój gazowany :-):-):-). Normalnie czuje że tylko tego potrzeba mi do szczęścia :-):-). Tatuś już poszedł do sklepu:-).
Mi ostatnio Mama kupiła świetne gumaki:-D:-D:-D:-D
img3647o.jpg

Aida namówiłaś swojego na seksy :P?

Myślałam że będę miała więcej do nadrabiania jak przyjdę a tu o tak mało piszecie :-p:-p

Asieńka i tak w ogóle to sto lat :P:P

Ostatnia edycja:
kurna wlannie nie powiedzial ze boi sie ze cos zrobi i nie ma mowy zebysmy cos robili dziwne te facety sa;p
ale mysle ze zaraz napisze do mojej pani od matmy czy jutro z rana bedzie i jak napisze ze nie to pojde do niego wepcham mu sie w lozko i sama sobie zrobie.... poprostu zgwalce faceta:P
asienka sliczne body:p a wiesz juz co to bedzie?:Pwogole od kiedy mozna sie dowiedziec jaka jest plec dziecka bo juz nei pamietam:P

Ostatnia edycja:
No i co jedna wielka lipa babka od matmy bedzie kilka minut po 8 i w takim razie nie oplaca mi sie isc bo potem jak rana na 8 do domu worce nie bediz emi sie chcialo isc;/
asienka urodzinki mialas?:P i nic sie nie chwalilas(albo ja ni ezauwazylam:P) no 100 lat a nawet 200 zdrowego skarba:P

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry