artystka92
Fanka BB :)
No wiesz kolia, autobus drugi juz nie przyjedzie... A co tam male dziecko da sobie rade... Wredne babsko! Takie osoby powinny dostawać mandaty!
Hehe a te z zakupami są świetne, nie zapomne jak jedna babeczka weszła do autobusu miala ze 40 reklamowek i wszystkie poukladala na 4 siedzeniach a sama stała haha a najbardziej mi sie podobalo jak autobus zachamował i wszystko zbierala z ziemi xD (oczywiście było mnóstwo ludzi, którym przydałoby sie usiąść) ale to było z rok temu juz ;P
Hehe a te z zakupami są świetne, nie zapomne jak jedna babeczka weszła do autobusu miala ze 40 reklamowek i wszystkie poukladala na 4 siedzeniach a sama stała haha a najbardziej mi sie podobalo jak autobus zachamował i wszystko zbierala z ziemi xD (oczywiście było mnóstwo ludzi, którym przydałoby sie usiąść) ale to było z rok temu juz ;P
Ostatnia edycja:

), że nie wyobrażałam sobie nawet, jak trudno jest być matką. To było nie do ogarnięcia. Początki były STRASZNIE trudne, mimo, że mały jest b. grzeczny. Teraz jest większy, potrafi zająć się czymś, np. grzechotkami.. I jest dużo łatwiej
Szkołę dalej kontynuuje, narzeczony dostał dobrą pracę, utrzymujemy się sami, planujemy ślub w tym roku. Jest świetnie! ;-)
u mnie to 6-9 miesiecy byl najlepszy poniewaz pozniej to sie bruj coraz wiekszy systematycznie wlacza:-)