Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
Hej ixidixi,to przykre...moja przyjaciółka jest w takiej samej sytuacji co Ty.Straciła Maleństwo w 3 tc...Jak już dziewczyny mówiły,jesteś jeszcze bardzo młoda,całe życie przed Toba i duża gromaka dzieciaczków ;-)
W Realu jest jakaś wyprzedaż i jest mnóstwo tanich artykułów dla dzieci :-) Się chyba wybiorę na małe zakupy w najbliższym czasie
No niestety...Kurcze łatwiej byłoby gdybyśmy wiedzieli czy to chłopak czy laseczka ^^ A tak to mogę kupować tylko takie ciuszki,które będą pasować i dla chłopaka i dla dziewczynki....
jak bylam w 4 miesiacu to lekarz na usg powiedzial mi ze prawdobodobnie chlopak i tak zostalo wiec kupowalam ciuszki dla chlopca ale byloby smiesznie jakby sie okazlo ze to dziewczynka a prawie wszystko by miala niebieskie