Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
no moja lekarka tez nie chcial mi wypisac zaswiadczenia o indywidualne... ona nawet nie orientuje sie ktore badania sa wymagene do ktorego spzitala...;/ a chyba raczej powninna to wiedziec... a no wlansi eoni odpowiadaja za nasze ciaz....a dora szkoda gadac w tejk polsce jest jakies sredniowiecze kurde za granica kobieta ma super opieke... czsami to chcilabym zostac prezydentem albo jakims premerem zeby wytepic tych co zabieraja sobei w kieszen a zostawic tych co naprawde chca dobrze dla polski bo nie twierdze ze takich nie ma...
kochana to Ty chyba mało wiesz na temat opieki prenatalnej za granica.W wiekszosci krajów(w tym USA,Holandia,Anglia) kobieta przez cała ciąze nie widzi lekarza.Spotyka sie tylko z polożną .USg mają dopiero po 12 tc.Nie badają ich dopochwowo.Standart wyglada tak cisniene,puls plodu,i mierzenie brzucha centymetrem krawieckim.Warunki socjalne sa oczywiscie lepsze.Ale opieka prenatalna nie jest idealna.Kolezanka z Anglii chodzila 4 razy na wywolanie .I 3 razy wracalam z niczym,wymeczona i wkurzona.Poza tym o prywatnych wizytach praktycznie mozesz tam zapomniec bo czegos takiego tam praktycznid nie ma.
Kingusia ja nie mowie ,ze tam jest zle.Ale po prosu inaczejkazdy ma swoje wymagania.Ale na prawde czasami sprawdza sie przyslowie" cudze chwalicie swgo nie znacie"
każdy ma inne zdanie hehe;-)