reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Ciąża w liceum

reklama
wychowywanie wychowywaniem.....
ale ja juz chcem sie polozyc na brzuchu, czy normlanie naplecach, zawiazac sobei sznurowki zalozyc skarpetki czy spokojnie sie po cos schylic a juz o wstawaniu z podlogi nie wsponie wogole chcilabym juz zrzucic troche tych kg...;p

kurde o 20;p tzn juz sie zaczol bo bylam zobaczyc dobra ja ide moze wejde jeszcze pewnei troche na reklamach;p

Też oglądam ten film :-D:-D.
U mnie chwilka wolna;), dziś tak sobie rozmawiałam z M że super byłoby wyjść na jakiś dłuższy spacerek , ale jak ja taka gruba to nie mam na razie jak , zazdroszcze Dziewczyny tym , któe maja malutkie brzuszki:).
Aida ja też nie mogę się doczekać aż w końcu będe mogła oddać te wszystkie ciążowe ubrania i założyć moje kochane porozrywane jeansy , inne rzeczy nie na grubaska tylko na znośnie wygladającą babę :-D:-D:-D.
Z brzuskziem to aż mi ciężko, ale bez niego też będzie dziwnie .

Ja 5 lipca mam rok z moim Marcinkiem :-) Zresztą w sygnaturce mam cos o tym:-p

Aida jak urodzisz to zatęsknisz za okresem kiedy byłas w ciąży,jak Małe było jeszcze w środku a nie płakało non stop obok :-D

Kurde wgl to ja przed chwilą dopiero do domu wróciłam... spac mi się chce jak cholera ale nie chce mi się jeszcze iśc myć xD Najchętniej to bym sie traz wywaliła na łóżko i spała do połodnia :-D

Witam dziewczynki :* I mamy sobote :-)

Jakos wczesnie mnie dzis z łóżka ściągło. Chociaz noc miałam cięzką :-(Bolał mnie brzuch i strasznie nie dobrze mi bylo. No i oczywiscie towarzyszył ból głowy. Ta głowa to mi nie daje spokoju nawet na chwile. Tak sobie mysle moze to przez to ze kawy teraz nie pije. A przed ciązą piłam litrami ehh :no::no:

Asieńka ja tez mam rocznice w lipcu :-) W tym roku 3 rocznica :*

Dzień dobry dziewczyny...:p
Dzisiaj to ja miałam okropna noc jak to tak dalej potrwa to chyba padnę z wycieńczenia...ale za to śnił mi się piękny sen ze któraś koleżanka przyprowadziła mi psa który zaginął mi i mojemu... boże jak ja za nim tęsknie za moja małą foczka:(

reklama
Do góry