reklama

Ciąża Ze Staraczek 2013

Cześć dziewczyny. U mnie od rana przeboje z prądem i nie było przez kilka minut, mam nadzieję, że to koniec, bo jak tak będą włączać i wyłączać to wszystko szlag trafi. Póki co ja na tel, Nadia na komputerze ogląda 101 dalmatynczykow 2 bo jej obiecałam ściągnąć. Mężu śpi po nocce, wiec dzień zapowiada się nieco nudnie chyba, że Nadia wrażeń dostarczy :) ja czuję się średnio generalnie mogłoby być lepiej. Spróbuję poleżeć póki ona wzięła się za oglądanie, a potem dokonczymy pewnie zabawy. konikami my Little pony...

Malusiu trzymam kciuki.

Benefica to mieliście wczoraj dużo zajęć z Gabrysiem ;) Nadia mi nadal smarka to siedzenie w domu nadal :/ do 15 wytrzymasz i później może znowu park i grabki?

Miłego dnia dziewczyny.

reklama
Witajcie porannie ;-)
U mnie piękna pogoda a ja dziś mam urlop ;-) Młoda została wywieziona do przedszkola, było ciężko, ma ostatnio tylko wspaniale poranki lub tragiczne ... dziś był ten tragiczny

iwo - powiedz na bete się wybierasz? bo ja chyba nie. No i kiedy planujesz iść na 1-wsza wizytę, ja chyba za 2 tyg. tak pod koniec 7-dmego tygodnia.

Życzę wszystkim miłego słonecznego dnia!

kinia no jak słońce się utrzyma, to pewnie znów będziemy na podwórku ;-)

straciatella :-D no to rzeczywiście miałaś przygody :baffled: prawie dokładnie jak u mnie przy Gabrysiu :dry: a teraz? Normalnie jak dzień do nocy :-D gdyby nie brzuch, to bym nie wiedziała, że jestem w ciąży :-D co prawda do 16tc miałam non stop mdłości, no ale cóż ;-) termin mam 10-17.06, bo wg USG ciąża jest gdzieś o tydzień młodsza od OM. No i będzie drugi siusiak, z czego się przeogromnie cieszę i co wiedziałam od samego początku, a wszyscy z niedowierzaniem się w łowy pukali :-D też jeszcze nic nie mam - tzn. mam po Gabrysiu, ale wszystko leży do tej pory na strychu u teściów :sorry2:

goska oj niedługo przedszkole i poranki w przedszkolu to będzie mój ból - no, jak się dostaniemy :dry: niby Gabryś chodzi już 2 lata do żłobka i w zasadzie jest przyzwyczajony do dzieci, cioć itp., ale nie wiem, jak zareaguje na zmianę miejsca... jak zmieniał grupę w żłobku, to było średnio... :dry:

Ewcia, dobrze powiedziałaś dla swojego. Ja też milczałam przez jakiś czas, ale przed przeprowadzką jakiś tydzień wkurzyłam się i w końcu wygarnęłam co o tym wszystkim myślę. Teraz mam lepiej, ale nadal próbuje się wtrącać. Dzisiaj teście w pracy, to M pojechał do nich po nasze rzeczy (mamy klucz) i zaraz wraca, bo ja na egzamin.

Dziewczynki, dziękuję :* Stres mnie zje ;/ Tak się denerwuje, że dostałam mdłości i biegunki :wściekła/y::no: Wczoraj miałam wjazd na Word, alby się przyzwyczaić. Nie mogłam wzniesienia w ogóle zrobić przez jakiś czas ;/ Blokada, czy co? Normalnie wzniesienie i łuk na innym placu dobrze robię, a tu kurde nie szło :no: W końcu się udało, ale na łuku musiałam instruktora pogonić z samochodu, bo wkurzał mnie. Nie mogłam się skupić przy jego gadaniu. Nie nastawiam się na zdanie, ale też się nie poddam. Obym zwalczyła ten stres ;/

benfica - moja od 6-tego miesiąc chodzi do ludzi, najpierw prywatny żłobek do 2,5 roku, potem przedszkole prywatne na pół roku i wielkie szczęście dostała się do państwowego teraz 2-gi rok leci.
A ze wstawaniem jest tak jednego dnia wstanie ,i: mamusiu kochana ja się uczesze sama, mamusiu kochana a ja jeszcze pościel łózko itp..
A dziś, ja chce spać idź stad, jesteś głupia nie lubię Cię itp., ale dziś przynajmniej wyszła o własnych nogach a nie została wyniesiona ;-)

STRACIATELLA no jakoś tak nie pojawiałaś się to nie miałam okazji się pochwalić ;-) no to masz przeboje.. ja modlę się żeby mnie to ominęło :dry: przechodziłam to w pierwszej ciąży.. Fajnie, że jesteś :-) będziesz rodzić w Tychach?

MALUSIOLKA &&&&&&&&&&&&&&&!!

A ja mam dzisiaj wizytę na 14.20 :-) już nie umiem się doczekać.

Malusiolka - pokonasz stres! Ja pamiętam jak mi noga latała. Poprosiłam egzaminatora o chwilkę na wyciszenie i nie było problemu. Powiedział, że mam ruszyć, gdy będę gotowa.

Dobrze, że zapoznałaś się z placem. Dziś jak wyjedziesz na tor, to poczujesz się jak u siebie ;-)

Dasz radę! Umiesz jeździć :-)
Trzymam kciuki!

Iwo - przesuperaśnie!

U mnie ok. "Ok"? Co ja piszę? CUDOWNIE! Bobo ma 1,99 cm! Jest dobrze, mimo to lekarz zalecił jeszcze 2 tygodnie reżimu łóżkowego. Mięśnie to mi od tego zanikną ;-) Leżę już 4 tygodnie :-p

Natkusia - kciuki za wizytę!!

reklama
Hejka:-)

Malus &&&&&&&!!! Zdasz na pewno!:tak:

Straciatella Fajnie, ze jestes. :tak: Ale ten czas zasuwa, Ty juz 30 tc. to i mi nie wiadomo kiedy poleci 30 i zostanie 10 tyg.;-) Widze, ze mialas przeboje, dobrze ze juz lepiej. :-)

Cyntia Super!!:-) 2cm. to juz cos!:-) Oszczedzaj sie, choc wiem ze to nie latwe,ale czego sie nie robi dla upragnionego maluszka.:tak:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry