reklama

Ciąża Ze Staraczek 2013

reklama
Emalie idę po 5.03 - najpierw mam wizytę, a później dostanę skierowanie na usg i jakoś po kilku dniach powinnam się załapać. Miałam mieć dzisiaj, ale lekarz powiedział, żebym poszekała do tego 22-23 tygodnia, bo lepiej wyjdzie. Hehe no u Ciebie za chwilę koniec 1 trymestru także też leci szybciutko :)

Malusiu takie życie, zawsze trzeba trafić na kogoś mniej fajnego, żeby za dobrze nam nie było ;/

Benefica - proszę bardzo :* jak coś to biegnij wcześniej do lekarza i dbaj o siebie. Masz rację słonko troszkę uciekło i za ciepło nie jest na dworku. Miłego dnia :* Co do ciuszków, wózków itp to powiem Ci, że ja też nie myślę o szykowaniu jakoś zbytnio, tak sobie myślę, że maj będzie miesiącem przygotowań i zakupu wózka, bo resztę mam :)

Iwo czekam z niecierpliwością na foteczkę teściku :D

Natkusia to po wizycie humor napewno Ci się poprawi :*

To teraz mogę napisać coś od siebie :) Mąż dzisiaj zapisał się do szkoły na technika BHP, więc jestem z niego dumna, że chce podwyższyć kwalifikacje :) Od marca zaczyna zajęcia. Ja dzisiaj względnie się miewam, ale Nadia nadal pokasłuje, więc została w domu i musi się wyleczyć chyba do końca, o ile to chorobowe jest... Teraz jestem w trakcie kończenia obiadu, dzisiaj pomidorowa, a dla Dusi skrzydełka pieczone chyba w miodzie zrobię :P

Kinia, zdrówka dla córeczki :* I gratulację dla męża :)

iwo, gosia, dopisałam Was do listy, ale jak będziecie znały daty porodów to napiszcie.

Gosia, od Ciebie proszę jeszcze imię dziecka. Z tego co widziałam na Staraczkach, to wspomniałaś coś o córce :)

madziulka, jak u Ciebie? Masz już termin na cc? :*

Dziewczyny, ze względu na to, że nasza koleżanka Ascicka już urodziła postanowiłam otworzyć taki temat - https://www.babyboom.pl/forum/stara...higiena-naszych-maluszkow-70087/#post10527606 Mam nadzieje, że którejś z Was przyda się On. Jeżeli macie jakieś doświadczenie w tym kierunku proszę pisać w temacie, który podałam :)

Ostatnia edycja:
iwo:) - chyba z terminem to idziemy łeb w łeb bo owolka chyba tego samego dnia, ale z USG pierwszego pewnie cos wywróżą konkretniej
Kalendarz ciąży i kalkulator terminu porodu - ja lubię ten kalendarz - wróży na 2 listopada

Malusiolka - ja 31 lat skończone z dorobku 1 córka 4,5 roku - Paulina, i teraz może by tak syn (ale jakoś jeszcze z przed ciąży z Pauliną wydawało mi się ze będę mieć 2 córki... czas pokaże)

Gosia - ja bym chciała 2 córkę bo nie wiem co ja z tymi wszystkimi pet shopami zrobię :)
Poza tym spoko ubranek jeszcze mam i pościel.
Mój mąż już plan na 3 lata w przód robi :) już myśli o wyprawce.
No tak ja głupiałam przed ciążą a on teraz :)))
Z tego kalkulatora wychodzi mi 7.11

Domka - usg miałaś?

Malusiolka -&&&&& za egzamin jutro opijamy!!!!!!

reklama
Iwo nie widziałąm. Pierwsze USG w 12tc robią. Narazie tylko badania zwykłe.

Chodze na NFz i usg nie ma w gabinecie,a najwczesniej powiedziaął ze w 12tc bo teraz nie ma co robic skoro nic sie nie dzieje.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry