malus widać, że Twoja teściowa to człowiek, który tak łatwo nie daje o sobie zapomnieć i to niestety w negatywnym tego stwierdzeniu znaczeniu

normalnie jakbyście w pensjonacie mieszkali

ja bym im nie dała złamanego grosza... niech się gniewają i obrażają, może dadzą Wam spokój w końcu... a jak dziś jazdy? :* ja już teraz zaciskam kciuki za wtorek :*
wiikki my też dziś pospacerowaliśmy, taka piękna pogoda

aż człowiek ma więcej siły od razu :-)
mycha ale zazdroszczę zakupów

ja tuniki na teraz to nawet mam, pewnie będę musiała coś na wiosnę / lato kupić, ale gorzej z dołem... chodzę w legginsach, bo mi najwygodniej, ale mam tylko 2 pary

dziś chciałam coś kupić, ale ja jestem niska i nie mam nóg do nieba, a wszystkie legginsy takie długie nogawki mają

a skrócić sobie nie umiem, bo ja kompletne antytalencie do szycia jestem

więc z zakupów wyszłam z 3 parami majtek i tyle

cyntia &&&&& za wizytę
A my dziś byliśmy w teatrze ze szwagrem i jego synkiem, też prawie 3-latkiem

przedstawienie było nawet ok, ale jak na mój gust, to zbyt abstrakcyjne dla dzieci w wieku 2-5 lat... no może 5-cio latek bardziej wiedział o co chodzi, ale 2-3 latki, to tak średnio... ja bym tą historię opowiedziała w jakiś prostszy sposób, ale co ja tam wiem

... no ale pierwsze koty za płoty, chłopaki 40min wysiedzieli grzecznie nawet
Ja coś ostatnio mam dość twardy brzuch i to dziwne, bo po nocy - normalnie w nocy się budzę, bo czuję jak się napina i mnie ciągnie i pobolewa... jak wstanę i pochodzę trochę, to przechodzi
Spokojnej nocy :*