Cyntia, w takim razie &&&&&& za wizytę :* Ja mam egzamin we wtorek
Natkusia,
paulinka, hehe.. u mnie to nie możliwe

Zabezpieczamy się, a poza tym spóźnia mi się, bo to dopiero ma być 2 @ po poronieniu. Wczoraj miałam lekko niteczkę z krwią więc @ na pewno pojawi się w każdej chwili. Gumki dziurek nie mają, więc ciąży też nie powinno być

Ale wyglądam jakbym była w 3 miesiącu
Dziewczyny, moja teściowa znowu jakiś problem ma. Nie mieszkamy z nimi, ale zawsze znajdzie coś aby nam życie uprzykrzyć. Miałam dzisiaj jazdę i po jeździe pojechaliśmy na zakupy do marko (M ma działalność więc mamy kartę). Dostaliśmy 50zł w bonie, ale można wykorzystać to przy zakupach minimum 200zł, no to pojechaliśmy. Zdążyliśmy wyjść ze sklepu, a tu mamusia do mojego M dzwoni. Nie zapyta się się co tam u nas, jak się czujemy tylko z tekstem "dzwonie, aby się przypomnieć. Podliczyłam za luty i musicie mi zapłacić 200zł". W lutym mieszkaliśmy tylko do 4-tego i to do popołudnia, a ona nam tyle policzyła. S*** liczy 25 zł za dzień na 2 osoby ;/ Jutro M pogada z ojcem i zapyta się o co im chodzi i dlaczego tyle kasy chcą. Ja grosza jej nie dam. Dobrze, że dla mojego męża abonament kończy się w kwietniu i nie będą mieć jego nowego numeru. Ja tylko mam i nie dam rodzicom. Przynajmniej nie będą mieć z nami kontaktu, bo Ona raczej do mnie nie zadzwoni. Płakać mi się chce ;/ Chyba nigdy się od nich nie uwolnimy ;/