reklama

Ciąża Ze Staraczek 2013

reklama
Cześć laseczki :-) ja już na nogach :tak: od samego rana :-)

iwo no to super!!! Gratuluję!!! Wrzuć nam zdjęcie testu ;-)

wstałam już i nie wiem co mam robić :zawstydzona/y:

miłego dzionka.

Malusiu taki już nas los, że się z mężowymi mało widzimy ;/ u nas wieczór był udany o 18 mąż już był w domu, akurat z Nadią w drzwiach się minął, bo właśnie z dziadkiem wychodzili. Mam nadzieję, że i Wam się udało trochę czasu spędzić razem. Co do pitów to ja czekam nadal, teraz jakoś z pracy mają mi wysyłać w tym tygodniu, ale też po rozliczeniu jak kasa wpłynie trzeba odłożyć, bo niestety wyprawka kosztuje ;/ Co do ubezpieczenia samochodu to wiem jak to jest, ja miałam w zeszłym roku jeszcze na tatę auto zarejestrowane, bo miał zniżki, ale już od tego roku ubezpieczam na siebie i boję się jaki koszt tego będzie... Kochanie co do samopoczucia to lepiej, chyba wieczór z mężem na mnie tak dobrze wpłynął. Nadia też lepiej, wczoraj już prawie nie kasłała, dzisiaj zobaczymy jak będzie, oby też dobrze, bo mąż chce jej zrobić niespodziankę i zabrać ją do figloraju po obiedzie - mają iść tylko sami, żebym ja mogła sobie odpocząć.

Domka mnie też cola pomagała na mdłości :) a przede wszystkim na zgagę. Co do sucharków to i tak lepiej ja żyłam na kaszkach nestle przez pierwsze miesiące :) Dasz radę, niebawem to minie, choć wiem jak ciężko jest z mdłościami, bo niestety druga ciąża mi daje się we znaki i wszystkie dolegliwości ciążowe - no oprócz wymiotów mnie męczą :P Zdrówka dla Agi :*

Aschlee dobrze, że się całkiem nieźle czujesz :) Oby tak dalej, tylko bez plamień tutaj proszę :*

Benefica Ty to kobieto jesteś naprawdę wytrwała z tą pracą :) Co do imprezki to wszystkiego najlepszego dla Twoich mężczyzn :) A Ty uważaj na siebie i nie przemęczaj się zbytnio - oby przyszedł szybko marzec,wdrożysz koleżankę i uciekaj na zwolnienie, bo to już będzie najwyższy czas i pora odpocząć i zająć się przygotowaniami dla Okruszka :) :*

Iwo jeeeejjj ja wiedziałam, że ten chwilowy spad temperatury nic ine znaczy :) Super, super, super, teraz tylko powtórz teścik za 2-3 dni, albo leć na betkę jeśli masz taką sposobność!!!! Dobrze Ci zrobiło nasze towarzystwo :D

Ewka ja obudziłam się po 5 :) ale w sumie wstałam po 7 :P

Cześć dziewczynki :]

Witam Was dzisiaj w wyjątkowo dobrym nastroju, wczoraj spędziłam w końcu miły wieczór z mężem - najpierw powalentynkowa kolacja, później film i nad ranem trochę przytulanek :] ahhh jak mi to wszystko humor i samopoczucie poprawiło. Dzisiaj jak wróci Dusiak od dziadka to po obiedzie idą z tatusiem do figloraju, a mama ma dwie godziny spokoju i mogę sobie poleżeć, odpocząć i w końcu też odetchnąć trochę. A Nadia będzie miała ogromną niespodziankę, bo mąż jej nie ma zamiaru mówić gdzie idą, dopiero jak wejdzie na miejsce to zobaczy :D Mam nadzieję, że Wy dzisiaj też będziecie w dobrym nastroju i z takim samym samopoczuciem.

Miłej soboty lub weekendu dla tych, które dzisiaj już zaglądać więcej nie będą :*

iwo, widzę dwie kreseczki w mms :):* Po cichu gratuluję :*

Asicka Kochana, weszłam na orange.pl/mms na swoje konto i widzę tam Anie :D Jest śliczna :D:D:D Ucałuj ją od cioci. Naprawdę śliczności z niej. A Ty pokaż siebie. Chce zobaczyć czy do Ciebie jest podobna :*

Kinia, przykre że się z dzieckiem miną :( <przytul> Ale chociaż Wy razem mieliście dla siebie czas :* Wczoraj mało rozmawialiśmy z M, ale dzisiaj do 16-tej w domu jest więc jest dobrze :) Zaraz na zakupy lecimy + spacerek rodzinny :) Co do ubezpieczenia samochodu u nast to około 1600zł, bo OC i AC na nowe auto. Zdzierają kasę + 2 rata za subaru około 500zł ;/ 2 000 nie nasze.

Hejka

u mnie dzisiaj nieciekawie.. Michał przechodzi samego siebie, nie wiem co się dzieje :shocked2: wiecznie płaczę i marudzi jak nie moje dziecko.. więc dzisiaj wychodzę z siebie. Na razie śpi i ja mam chwilę oddechu eh

IWO widziałam zdjęcie.. rzeczywiście nic nie widać ale tym się nie przejmuj bo na kompie tak czasami jest :tak: Trzymam mocno &&&&&&& i czekam na poniedziałek :*

Miłego dnia

Witam sobotnio.:-) Ja standardowo w sobote porobiłam porządki, pranie, naszykowałam obiadek, ale czekam na Lene, bo jest u koleżanki i nie wiem kiedy zadzwonią żeby ją odebrać, więc nie wiem czy wstawiać obiad czy nie, a już taka głodna jestem.;-) Zostało mi prasowanie, ale to może jutro, bo dziś już mi dokucza kręgosłup.:hmm:

Benfica Sto lat lat dla Twoich chłopaków!!!!:-)

iwo Trzymam kciuki, aby kreseczke stały się jak najbardziej realne, a za 8 mies, wyskoczył słodki bobasek.:-D

Kinia To super, że samopoczucie lepsze. :tak:

reklama
Malusiu, ale za to weekend mogą spędzić razem :) No niestety ubezpieczenie nie jest tanie ;/ znam to i wcale tego nie lubię ;/

Natkusia wdech, wydech, wdech, wydech - znam to ja mam prawie codziennie takie akcje w domu, zwłaszcza jak Nadia jest chora i siedzi w domu z tydzień czasu...

Mycha no jakoś tak dzisiaj lepiej, oby tak zostało :)

Iwo napewno poniedziałkowy będzie mocniejszy, będzie go widać na zdjęciu i wszystko potwierdzi :D

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry