reklama

Ciąża Ze Staraczek 2013

Malusiu gratuluję, gratuluję wiedziałam, że Ci się uda, nie było innej opcji :*

Watpliwosci
my tutaj nadal na Ciebie czekamy aż się z fasolką zameldujesz :)

Mąż właśnie pojechał do pracy, ja korzystałam jak był w domu i leżałam, nie wstawałam z kanapy jak tylko wstał i obiad zjedliśmy.

reklama
Kinia, mój na 17-tą do pracy pojechał i pewnie około 22-giej wróci. Ma jeszcze zajechać do sklepu po marchew (jutro rosołek robię) :P I jakąś bombonierę dla mojego instruktora :D

Maluś mój na 18 do 6 póki co w końcu ma normalne 12 godzinne zmiany, więc chociaż z tego się cieszę.To teraz musisz koniecznie się na wycieczkę udać jak tylko prawko odbierzesz :) Ile się teraz czeka? Ja to już nie pamiętam, bo ja to już wieki temu to przechodziłam (8 lat to dla mnie wieczność :D) i szczerze to na zupełnie innych zasadach, myślę, że łatwiejszych bynajmniej jeśli o teorię chodziło.

Kinia, po egzaminie zajechałam z M do komunikacji, aby się zapytać. Taka sympatyczna babka powiedziała, że wszystko teraz jest wysyłane elektronicznie. Jutro lub w czwartek mogę już przyjechać, zapłacić i po 7 dniach od zapłaty mam prawko :)

Ustawiłam suwaczek - motyw przewodni Anulkowy bocian :laugh2:
Powiem Wam że to dla mnie takie nierealne, ostatni termin kiedy wg. kalendarzyka powinnam dostać @ to piatek. Może wtedy odetchnę :rofl2:

reklama
Hej. Ja po wizycie. Dzidzi rośnie i fika fikołki. Zaniepokoiło mnie tylko to ,że Gin zauważyła ,że ma przepuklinę pępkową ale stwierdził ,że na tym etapie może jeszcze mieć. Oczywiście poczytałam i mam strach w sercu. Wiecie coś o tym? A co lepsze bez ogródek stwierdził ,że chłopak. Hmmmm

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry