reklama

Ciąża Ze Staraczek 2013

dziewczynki powiedzcie po jakim czasie 2-ga kreska stanie się mocno ciemna na teście? BO jak test 25 czułości to logiczne by było ze przy becie 25 wychodzą 2 tak samo mocne

reklama
Emaila a powiedz kochana za ile masz nastepna wizyte? wyobrazam sobie co mozesz czuc...
Jesli sie martwisz wybierz sie do innego lekarza dobrego i niech sobie obejrzy malude i moze cie uspokoi,

Zycze ci zeby bylo wszystko w porzadku kochana:)

gośka - mi dwie równe krechy wyszły dopiero przy becie ponad kilkuset ( robiłam bety i testy z ciekawości) :)

No ja z tej płci to sie śmieje, bo to faktycznie wcześnie, ale pytałam go czy se ze mnie jaja robi czy faktycznie widzi i ten patrząc na ekran mówi " no tu jedna noga,tu druga, a tu wisi" :) To niech mu będzie. To nie ważne. Mam tylko nadzieje,że za dwa tyg na genetycznym juz nie będzie tej przepukliny bo sie wchłonie. Poczytałam ,że to fizjologiczne i każdy dzieć tak ma. Oby...

Maluś zapomniałam, że ja to jeszcze w erze mniej skomputeryzowanej robiłam i wszystko wiesz mniej elektronicznie się odbywało :D

Emailie spokojnie, poczekaj do genetycznego i wtedy coś będzie wiadomo, może to już do tego czasu zaniknie. Ale z tą płacią to powiem Ci, że chyba mało, który lekarz odwarzy się tak szybko stawiać "diagnozę"

Iwo ja myślałam, że Ty już po terminie @ jesteś :P a to dopiero 4ty tydzień u Ciebie kochana :)

Gosia
spokojnie teraz to Ci jeszcze dwie grube krechy nie wyjdą, bo z tą czułością testów to tak chyba na wyrost troszkę :)

Kinia - owu miałam w 13 dc a w 11dpo juz cień był:) z młodą kapnelam się w 7 tygodniu więc to dla mnie straszna różnica.

Emalia - nie wiem po co ten lekarza wogóle o płci mówił. Tak jak pisze Julka miał 50 na 50.
Przepuklina się nie przejmuj dzidzius za mały by coś dokładnie sprawdzić.

Gosia - ty nadal testy robisz :)?

Dobry wieczor!

W koncu moje dzieci ida do szkoly, juz sie doczekac nie moglam a ferie ciagnely sie straszliwie. Moze dlatego ze za bardzo nigdzie nie wychodzilam, lenilam sie i to na maksa, a maz na urlopie urzedowal.

Witam nowe ciezaroweczki!

Straciatella nawet nie przypuszczalam ze ten czas tak szybko leci, juz niedlugo na porodowke sie szykujesz, ale Ci fajnie :*

Cyntia super wiadomosci, 2 cm szczescia i to nie koniec, bedzie z tygodnia na tydzien coraz wiecej :-). Odpoczywaj ile wlezie!

Kinia wspolczuje, wiem co przezywasz. Moj maz ma ciagle nocki i tez czasem nie wiem co mam robic, a jak dzieci chore to juz calkiem przechlapane.

Malusiolka gratuluje! Wiedzialam ze sie uda! To jakas imprezka musi byc;)

Emalia strasznie szybko Ci lekarz powiedzial jaka plec. Chociaz tak jak Julia mowi, ma 50% szansy.
Moja znajoma jak bylam w poprzedniej ciazy, powiedziala do mnie pokarz rece, jak jej pokazalam to powiedziala ze chlopak bedzie. I potem na USG sie to potwierdzilo, moze ten Twoj lekarz tez z rak zgaduje?:blink:

malus WIEDZIAŁAM :-D gratuluję Kochana :-D uwolniłaś się od toksycznych ludzi, to i pewniejsza jesteś :-D teraz czekamy na Twoją pierwszą jazdę :-D ciekawe czy M chętnie będzie Ci dawał auto, bo to pewnie jego oczko w głowie jak to u faceta ;-) a że się na placu za Tobą oglądali - no cóż, potocznie mówiąc - znam Cię ze zdjęć i fajna du...a z Ciebie, jak zobaczyli jak wyszłaś taka promienna i pewna siebie to się oglądali ;-) :* :* :* ta przeprowadzka i zdany egzamin to może znak, że w końcu będzie szło u Was ku dobremu :*

watpliwosci my tu na Ciebie czekamy i miejsce Ci grzejemy :tak:

emalia to gratuliję siusiaka :-D nie pomogę z przepukliną, ale skoro lekarz nie był zaniepokojony to znaczy, że nie masz powodów do obaw... i nie czytaj w necie, bo człowiek zwariować może :no: u Gabrysia na połowkowym lekarz wynalazł jakieś torbiele w główce, ile się nastresowałam, a okazało się, że duży procent dorosłych ludzi to ma :no: także głowa do góry :*

goska ja bym tak nie patrzyła na te testy - u mnie były 2 kresji PRAWIE jednakowo wysycone przy becie powyżej 6000...

Cześć :-D u nas nic nowego, jutro standardowa wizyta u lekarki :) usg nie będzie, ale chociaż od strony podwozia dowiem się czy wszystko ok ;-) no i jutro Tłusty Czwartek :-D nie mogę się doczekać, bo o ile słodycze mi w tej ciąży nie wchodzą jakoś szczególnie, tak pączki owszem - mogłabym jeść i jeść :-D

reklama
Iwo ja w pierwszej ciąży też się skapnęłam dopiero ok 7 tygodnia :) A teraz w okolicach terminu OM - tzn 1 dzień po terminie robiłam test i cień był, a z młodą to już krechy jak trzeba. Ale dziwne bo na teście teraz cień, a beta ponad 211 była.

Phoebe no w takie pogody to przechlapane jest to, że z tym dzieckiem siedzisz w domu i już nie ma co z nim robić, a jak pogoda ładna znaczy wiosna czy lato jest to można iść na spacer jak gorączki nie ma i zawsze ten czas jakoś inaczej zleci. Pozazdrościć, że dzieci do szkoły już wysłałaś :)

Benefica patrz ja taka zakręcona, że nawet zapomniałam, że jutro tłusty czwartek jest. Ja słodyczy ogólnie nie lubię, ale pączki lubię, więc jutro chętnie podjem jakiegoś, a może nawet ze dwa :P Od rana czeka mnie wycieczka do sklepu :P żeby nie wykupili wszystkich :D

Witam porannie.

My już po śniadanku, Nadia maluje kolorowankę ja mam chwilę przy komputerze, a mąż jeszcze z nocki nie wrócił, ponoć do 10 zostanie ;/ przechlapane z tą pracą ma, 16 godzin w pracy i to po nocce to przegięcie ;/ ale co zrobić, teraz pójdzie do tej szkoły, myśli, żeby jeszcze jakiś kurs dodatkowy zrobić i może coś się znajdzie lepszego. Ja dzisiaj nawet nawet się czuję, młode kopie od samego rana, a wieczorem dopiero ok 1 się uspokoiło i dopiero zasnęłam ok tej godziny. Bezsenność... Ale mimo wszystko jak wstałyśmy po 7 to nawet nie najgorzej się czuję w sensie, że póki co jestem wyspana, zobaczymy co będzie dalej. Na razie intensywnie myślę co wymyślić dzisiaj, żeby Chochlik się tak wybitnie nie nudził, może wybiorę się z nią do mojego taty jak dzisiaj będzie w domu...?

Życzę Wam miłego dnia i dużo słoneczka, bo u mnie przez okno już zagląda :D

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry