benfica
Fanka BB :)
wiikki hormony ciążowe na głowę mi już padają - zamiast matjasy przeczytałam majtasy i się ździebko zdziwiłam
ruchów raczej nie czuję - stawiam raczej, że mi się coś tam w środku przestawiają jelita
ale przy Gabrysiu dość późno poczułam, bo chyba 21/22tc... na poznanie płci się nie nastawiam, bo to na nfz, a oni raczej tak szybko nie mówią ;-) ale i tak idę dodatkowo prywatnie na genetyczne, więc może wtedy??? Tylko ja mam teraz chwilowo dylemat, czy chcę znać płeć ;-)
ruchów raczej nie czuję - stawiam raczej, że mi się coś tam w środku przestawiają jelita
ale przy Gabrysiu dość późno poczułam, bo chyba 21/22tc... na poznanie płci się nie nastawiam, bo to na nfz, a oni raczej tak szybko nie mówią ;-) ale i tak idę dodatkowo prywatnie na genetyczne, więc może wtedy??? Tylko ja mam teraz chwilowo dylemat, czy chcę znać płeć ;-)
ale jak już zacznę jeść, to mi smakuje
jedynie, to do słodyczy mnie nie ciągnie, ale to akurat dobrze ;-) najdłuższą przerwę w dzień mam między ostatnim jedzeniem w pracy a powrotem do domu - ale wiem, że ile bym do pracy nie wzięła, to i tak nic mi nie zostanie