reklama

Ciąża Ze Staraczek 2013

suselku strasznie mi przykro :( radość jest jednak krucha :( przytulam Cię :*

Mnie te moje mdłości paradoksalnie trzymają przy życiu, bo wiem, że coś tam się dzieje... Chociaż cały czas jestem na duphastonie i się zastanawiałam, czy może ona jakoś "fałszować" samopoczucie... bo w sobotę trochę plamiłam, lekko i w zasadzie jednorazowo, no ale zawsze... wizyta w piątek i już się stresuję :-( zamiast się cieszyć :-(

natkusia, grzanka no to same dobre wieści :-D oby na kolejnych wizytach były coraz lepsze :-D

marchew, grzanka ale super człowieczka już widać :-D dla mnie, mimo, że to moja druga ciąża, jest nadal niezwykłe to, że w środku siedzi sobie taka miniaturka dorosłego :-D

nanncy ja Cię pamiętam jeszcze z lipcówek chyba??? I bardzo się ucieszyłam na wieść, że się Wam udało :happy2: a chyba wtedy odpuściliście już? :-D Już zaraz będzie u Ciebie połówka - jak się czujesz?

malus a dziękujemy za pytanie o samopoczucie :happy2: jak już napisałam, mdłości mam nadal od rana do wieczora, ale w sumie to się z nich cieszę ;-) nie jest źle ;-) a u Ciebie nadal "na dwoje babka wróżyła"??? Qrcze, czemu te nasze babskie cykle są takie zagmatwane? &&&&& za szybkie rozwianie wątpliwości ;-)

A ja z moim A śmiejemy się z mojej mamy, że zostanie multi babcią :tak: w zeszły wtorek uciekła moim rodzicom kotka, wróciła w niedzielę :szok: niby rujki nie miała, ale... dobrze wiemy, że jak się kobita puści, to bach i ciąża ;-)

reklama
Witam się i ja :-) przyjmiecie też mnie? Starą staraczkę?
Ewka 28lat, 2 ciąża, termin 26.06

a tak w ogóle to mam 2 terminy porodu i nie wiem który podać :-D bo gin mi wyliczyła, że to właśnie 26.06, a ovufriend i cała reszta kalkulatorów 21.06 :-D
następną wizytę mam 10.12, a usg 16.12

benfica nie denerwuj się, ale wiem co czujesz, ja też się stresuję strasznie. Boję się, że coś będzie nie tak. W sumie żyję nadzieją, że za tydzień we wtorek usłyszę serduszko(bo jeszcze nie słyszałam :no: nie wiem cy nie miała tego dooplera czy jak?). Też miałam 1-dniowe plamienie, ale to po badaniu (mam taką nadzieję) ehh...

wszystkim dziewczynom które ju widziały swoje pociechy serdecznie gratuluję :tak:

Ostatnia edycja:
Benfica, u mnie nic nie wiadomo. Niedawno lekko brzuch pobolewał na @, a tak nic. Śluzu mam płodnego od groma. Nie wiem dlaczego te cykle takie są i to mnie wkurza. Kiedyś miałam po 28 dni, a dzisiaj już 40 dc i nic. Podaj datę porodu, która to ciąża i ile masz lat dopisze Ciebie do listy.

Witaj Ewa, termin porodu liczy się tą którą wpisał Ginekolog u siebie i u Ciebie w karcie. Czyli wychodzi na 26.06 i z taką datą wpisze Ciebie do listy :) Miło, że dawne Staraczki dołączają do nas :).

grzankaa byłam u lekarza, w piątek będę miała drugą wizytę i pierwsze usg. Na pierwszej wizycie nie miałam usg, bo chodzę na nfz i usg robi kto inny, dopiero w okolicach 12tc... więc w sumie dla mnie prócz objawów nie ma innego potwierdzenia, że jest ok, do piątku mam nadzieję...

reklama
fajnie dziewczyny, ze jestescie.
Benfica to moze już poznasz płeć. A czujesz ruchy maleństwa? Czy jeszcze nie? Czerwcowy dzieciaczek jest super, sama jestem czerwcowa :)
Ja dziś przechodziłam kolo MacDonalda i naszla mnie mega ochota na kanapkę, oczywiscie zaszłam kupiłam, gdzie mi sie nie zdarza jesc takich rzeczy. Czyżby zachcianki ciążowe?
Dziś tez zrobię śledzie, kupilam matjasy i zamarynuje, mniam.
Grzankaa ale masz fajnego ludzika w sobie :)

Ostatnia edycja:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry