reklama

Ciąża Ze Staraczek 2013

Suselku no wlasnie trzeba miec wiare!!:) ja poszlam w 5tyg. 6dzien i byla pustka..tez zaczelam sobie wmawiac ze sie nierozwija lub puste jest...bo tydzien mlodsze...a jesli nawet ty o tydzien masz mlodsza ciaze rowniez moze byc widac sam pecherzyk, wiec nastepna wizyta decydujaca...ja mam dzien przed toba wizyte

Malus &&&&&&&&

reklama
wlasnie mi kolezanka (tez staraczka po poronieniach) powiedziala ze to nie tylko zalezy od owulacji ale tez od implantacji o czym nie pomyslalam. oby jednak stal sie cud!

suselku Ty teoretycznie jesteś w 7tc, ale jeśli Ci się owu przesunęła, to jakby to był jakiś 5tc, to ma prawo nie być widać jeszcze zarodka, a co dopiero z usłyszeniem serduszka - ja teraz będę bardzo mocno za Was trzymała kciuki, wierzę, że będzie dobrze :*

malus
ja już trzymam &&&&&&&&&&&&&&

Susel, ja miałam podobnie z Nadią, nawet wczoraj jeszcze patrzylam na stare usg, że w 6 tyg nawet na monitorze pęcherzyka nie było. Musiało dojść poprostu poźniej do implantacji. ważne że ciąża jest we własciwym miejscu, teraz daj czas jej dojrzeć ;)
a z tymi majtasami hahah uśmiałam się

Hej hej dzieki Malusiolka dala mi znac ;-)
Widze ze za mojego czasu juz udalo Wam sie wielu zafasolkowac ;-) Gratulacje ;-)
A za tych staraczkowcyh 3 mam kciukasy !;D

Suselku kochanie mam nadzieję, że to po prostu ciąża jest młodsza i już. U mnie też na usg było widać tylko pęcherzyk, bo ciąża młodsza, a teraz czekam do 17.12, żeby cokolwiek się dowiedzieć. Kochanie będzie dobrze, nie trać nadziei :*

Ale z tymi majtasami dałyście czadu :)

Dzisiaj próbuję od jakiejś 10 rano coś napisać i ciagle mi coś przeszkadza, więc teraz na szybko. Wizyta do dupy, usg pani dr nie zrobiła, bo nie ma wskazań i dopiero po 12 tc może mi dać skierowanie (a to prywatna przychodnia), nic się nie dowiedziałam, pani dr nawet zdziwiona, że w ciąży jestem, bo przecież ochrzan dostałam na dzień dobry:

p. dr - kiedy miała pani OM?
ja - 09.10.
p. dr - ale w październiku? Przecież teraz grudzień mamy!!!!!!! (z pretensjami i wyrzutem)
ja - tak, ale przecież mam potwierdzoną ciążę
p. dr - aaaa pani w ciąży jest?

Powiedziałam, że byłam tam ostatni raz, kolejny raz idę już tylko prywatnie, będę płacić co wizytę, ale p. doktor kochana, a z tej jędza straszna. To na tyle z wizyty. Zmykam kochane, bo ja ciągle w proszku dzisiaj, jutro postaram się nadrobić i coś więcej napisać.

Kinia, współczuje Tobie tej wizyty. Co za lekarz :szok: Dobrze, że nie masz zamiaru do niej już iść. Ja z natury jestem wredną kobieta i przed wyjściem od lekarza posłałabym jej jakąś wiązankę. Głupi babsztyl z niej :wściekła/y:

A co do majtasów, to ja chyba dzisiaj jestem lekko nie kumata. Dopiero co o nich załapałam :szok::-D:-D

reklama
teraz jak bedę jadla te śledzie to będę sobie wyobrażała że jem majtasy, oj wtedy na pewno poprzytulam sie z porcelaną haha

Kinia współczuje wizyty, egh co za babsztyl, powinna zrobić usg sprawdzić czy serduszko bije, ja chodze na nfz. byłam 2 razy i 2 razy miałam usg. Za tydzien 3 raz mi zrobi.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry