reklama

Ciąża Ze Staraczek 2013

reklama
kinia to super, ja myślałam, że sterydy podają najwcześniej od 28tc, ale skoro już można to nawet lepiej :happy: trzymajcie się tam dzielnie :*

My dziś przywieźliśmy ubranka po Gabrysiu, będę miała co robić przez najbliższe dni :happy: muszę tylko kupić proszek dla niemowląt ;)

Aschlee kochana przykro mi ze stracilas swojego dzidziusia,tulam:*
Dla naszych aniolkow(*)

Kinia kochana ja pierdziele skad sie wziely te problemy? Bardzo trzymam kciuki by dzidzia i ty daly rade do konca;-)

Ehhh dziewczyny jak wam zazdroszcze tych przygotowan do narodzin:-) moj maz mial wziasc urlop na porod o byc z nami...i wszystko sie posypalo...:'( wogole dostalam smetny wieczor.

Widze ze macie problem ze spaniem,ja niemam z nim problemu;-)

Dziękuję.

Benefica dali .i już, bo od końca 25 tyg chyba właśnie "ratuja" dzieciątko jeśli coś się dzieje. Wcześniej traktują jako poronienie.

Julia nie wiem skąd to wszystko. W ciągu 1 nocy zrobiło się rozwarcie.

Kochane dzisiaj zaczynam maraton z kroplowkami z fenoterolem. Jutro rano zabieg, wiec trzymajcie kciuki, żeby wszystko było dobrze.

Kinia, mocno kciuki za Ciebie i maleństwo:*&&&&&&&&&&&& trzymajcie się :)

a ja w końcu znalazłam suwaczek, który pokazuje dobry wiek ciąży:) w innych były przesunięcia o dwa trzy dni, a nawet w jednym o tydzień:) teraz jest ten faktyczny, taki jak ginekolog mówi:)

dzisiaj słońce, więc musimy jakiś fajny spacer sobie wymyślić:)

reklama
agamemnon Dziękuję za słowa otuchy :) A Tobie życzę zdrówka!
ewka No ja też już muszę się dobrze wygiąć żeby ***** zobaczyć :P Aż strach się bać co to będzie na koniec :P Co do reakcji na ciążę to u nas ogólnie wszyscy się ucieszyli, choć moi rodzice są odrobinę przerażeni z powodu tego co przeszłam po porodzie (w sensie z obawy co będzie przy i po tym porodzie)... Ale ja jestem dobrej myśli.
iwo Dobrze że pogadałyście z mamą. :) Może teraz będzie już lepiej.
Malusiolka Bo niestety z rodziną to w większości najlepiej na zdjęciu się wychodzi i to powiedzenie bardzo się sprawdza niestety... :/ Ale ważne że Wy się kochacie i sobie ze wszystkim świetnie radzicie! :)
Kinia Zaciskam mocno kciuki za Was! Oby wszystko szło ku dobremu!
Benfica My używamy Lovela ale do białego (piorę w nim i białe i kolory - tak nam położna doradziła) :) Ja na pranie ubranek mam jeszcze dużo czasu póki co :)
Ludzik Pierwsza ciąża to jedna wielka niewiadoma, ale ciesz się tym czasem! :) Drugą przechodzi się już całkiem inaczej.

Synek od paru dni kopie bardzo intensywnie. Chyba piłkarz będzie :P
Dziś dzień spędzony rodzinnie. Jutro jedziemy z Zuzką na szczepienie. Moja córcia nie przestaje mnie zadziwiać. Już tyle rozumie, powtarza... Jest prze agentka :D Dziecko potrafi dać tyle szczęścia! A co dopiero jak będzie dwoje ;)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry