iwo:)
Fanka BB :)
Gosia - ja jeszcze przed ciaża wiedziałam jaki wózek kupię :-)
Fajną masz córeczkę
ja też mam szafy na przedpokoju to dla dzidziusia jak znalazł 
Ostatnio pokazywałam młodej filmik rysunkowy jak rośnie dzidzia w brzuchu no i mnie zagieła bo spytała się jak ten dzidziuś się urodził, skoro mówiłam jej że z brzucha a on wyszedł tyłem

PADŁAM........
Fajną masz córeczkę
ja też mam szafy na przedpokoju to dla dzidziusia jak znalazł 
Ostatnio pokazywałam młodej filmik rysunkowy jak rośnie dzidzia w brzuchu no i mnie zagieła bo spytała się jak ten dzidziuś się urodził, skoro mówiłam jej że z brzucha a on wyszedł tyłem

PADŁAM........
to nie nasze nr 1, ale też fanie
chmury są stalowe, grzmi i nic 
Przeciez to parodia jakas. U nas jest tak, ze w internecie spzglaszasz ze chcesz dac dziecko do zlobka/przedszkola, zaznaczasz pare instytucji gdzie chcesz dac dziecko i czeka sie ok. 3 mies na miejsce. A jak juz dziecko jest w zlobku to jest tam tyle czasu az bedzie dla niego miejsce w przedszkolu. I nie ma tu tego ze raz w roku czyli we wrzesniu dzieci ida do przedszkola, caly rok sa przyjecia. No i sa naprawde fajne dofinansowania do przedszkola, ale to zalezy od dochodow.

ja znam sporo takich przypadków, że mama chce iść do pracy, ale dopóki nie przyjmą dziecka do przedszkola, to nie ma nawet jak szukać. A nie przyjmą, bo przecież ona jest w domu, a innych dzieci rodzice pracują...
no tak, ładna pogoda to trzeba korzystać póki czas