goska ja poczułam w 15 tygodniu pierwsze ruchy, a płeć na połówkowym badaniu (wcześniej nie pytałam ;-))
benfica no to ładnie się zaprawiłaś
ja też dostałam duomox pamiętaj o osłonowych żeby Ci się infekcja nie wdała tam na dole tak jak mi
no i oczywiście kaszel do dziś nie przeszedł, jest troszkę lepiej już, ale nadal kaszlę :-( a pijesz jakiś syrop na kaszel? Ja piłam Stodal.
wiki uważaj na siebie a co do teściowej to się nie dziwię, że nie chcesz z nią mieszkać
nie ma to jak u siebie 
kinia oj, oj zaraz Ci na tyłek wirtualnie na trzaskam ;-) uważaj na siebie, odpocznij i się nie przemęczaj
asica fajnie, że chrzciny się udały, co do maści to nie pomogę bo nie wiem co, ale ja jak Kubę szczepiłam jak był malutki to ryczałam razem z nim tak mi żal było :-( teraz na pewno coś kupię żeby tylko dzieciątku ulżyć
benfica no to ładnie się zaprawiłaś
ja też dostałam duomox pamiętaj o osłonowych żeby Ci się infekcja nie wdała tam na dole tak jak mi
no i oczywiście kaszel do dziś nie przeszedł, jest troszkę lepiej już, ale nadal kaszlę :-( a pijesz jakiś syrop na kaszel? Ja piłam Stodal.wiki uważaj na siebie a co do teściowej to się nie dziwię, że nie chcesz z nią mieszkać
nie ma to jak u siebie 
kinia oj, oj zaraz Ci na tyłek wirtualnie na trzaskam ;-) uważaj na siebie, odpocznij i się nie przemęczaj

asica fajnie, że chrzciny się udały, co do maści to nie pomogę bo nie wiem co, ale ja jak Kubę szczepiłam jak był malutki to ryczałam razem z nim tak mi żal było :-( teraz na pewno coś kupię żeby tylko dzieciątku ulżyć

Ostatnia edycja:
ale czy na kaszel to nie wiem... osłonę też biorę, ale generalnie to te wszystkie specyfiki marnie mi pomagają
byliśmy 2godz na podwórku
teraz Gabryś psika z balkony psikawkami - kontynuacja z wczoraj