reklama

Ciąża Ze Staraczek 2013

goska ja poczułam w 15 tygodniu pierwsze ruchy, a płeć na połówkowym badaniu (wcześniej nie pytałam ;-))

benfica no to ładnie się zaprawiłaś :no: ja też dostałam duomox pamiętaj o osłonowych żeby Ci się infekcja nie wdała tam na dole tak jak mi :-D no i oczywiście kaszel do dziś nie przeszedł, jest troszkę lepiej już, ale nadal kaszlę :-( a pijesz jakiś syrop na kaszel? Ja piłam Stodal.

wiki uważaj na siebie a co do teściowej to się nie dziwię, że nie chcesz z nią mieszkać :-D nie ma to jak u siebie :tak:

kinia
oj, oj zaraz Ci na tyłek wirtualnie na trzaskam ;-) uważaj na siebie, odpocznij i się nie przemęczaj :tak:

asica fajnie, że chrzciny się udały, co do maści to nie pomogę bo nie wiem co, ale ja jak Kubę szczepiłam jak był malutki to ryczałam razem z nim tak mi żal było :-( teraz na pewno coś kupię żeby tylko dzieciątku ulżyć :tak:

Ostatnia edycja:
reklama
Jak ja jezdziłam na szczepienia z synkiem to pediatra mówiła, że nie ma sensu kupować plasterków czy maści bo to nic nie daje. Podobno najlepiej dać cycka małemu po szczepieniu.
Mój synek miał takie grube nóżki wiec chyba nic nawet nie czuł.

ewka mam jakieś 2 syropy, słodkie jak lukier :confused2: ale czy na kaszel to nie wiem... osłonę też biorę, ale generalnie to te wszystkie specyfiki marnie mi pomagają :confused2:

kinia Ty się nie forsuj :no:

Dziś było ciepło na krótki rękaw :szok: byliśmy 2godz na podwórku :happy: teraz Gabryś psika z balkony psikawkami - kontynuacja z wczoraj :laugh2:

Gosia - ja w 20 tyg i płeć też w 20 tyg, a teraz już mam takie dziwne uczucie w środku jakby drganie, szczególnie jak na lewym boku się położe coś czuje że tym razem bedzie szybko no i wiem czego szukać :-D

Asicka - ja u mojej stosowałam EMLA ale nie byłam zadowolona z efektu. Pokaż Anulę z chrzcin.

Benfica - zdówka, jednak antybiotyk :zawstydzona/y:

co do majówki to zależy od młodej, jak bedzie OK to jedziemy na działkę do soboty bo w niedzielę mamy komunię w kuzynki

Ewa, ja nie kupuje typowo ciazowych ciuchow, chyba ze jest promocja. Mam 2 pary spodni (ciazowe), a tak kupuje tuniki i szersze bluzki, spodnice mam jedna na szerokiej gumie i jeszcze sie mieszcze. Szkoda kasy na kilka miesiecy, a ciazowe rzeczy wcale takie tanie nie sa.

Ludzik niestety na poczatku tak jest ze w windowsie 8 sie gubisz, ja nawet nie wiedzialam jak aplikacje zamykac, az wyczytalam ze trzeba je sciagac na dol i wtedy sie zamyka... kwestia wprawy i posiedzenia nad systemem. Wszystkie poprzednie byly mniej wiecej na jedno kopyto robione ( win 98/2000/XP etc) a ten jednak jest inny.
Kochana glowa do gory.

Julia dobrze ze ma Ci kto pomoc, u mnie takiej mozliwosci nie ma, bo wszyscy daleko, przedszkola drogie ( darmowe tylko 15 godzin tygodniowo). Jak tam ze starankami? Rozmawialas z mezem?

Wiikki, tesciowa wyglada na poczciwa kobiete skoro zaproponowala Ci pomoc, moja niby zla nie jest ale na pewno by nic takiego nie powiedziala. Pamietam jak z nia mieszkalam przez jakis czas to ciezko bylo ja poprosic zeby z moim najmlodszym na 15 minut zostala.

Benfica wspolczuje chorubska, juz dlugo Cie meczy.

Asicka witaj :* jak malutka sie czuje?

Malusiolka jak jutro zawieziesz laptopa do serwisu i Ci go przyjma, to wykasuja wszystko co masz, lepiej teraz zrob kopie skoro wszystko wazne. Wracajac do recovery systemu, jak nie masz plyty, to moze masz na drugiej partycji recovery?

Kinia jak po rozmowie, maz juz cos wie? Teraz to juz odpoczywasz ma sie rozumiec?!

Cześć dziewczyny poświątecznie!
Ja jeszcze mężowskiego mam w domu i ciężko mi przy kompie zasiąść bo ciągle coś jest do roboty. No a wieczorami to leżę już o 20stej jak dętka wypompowana :zawstydzona/y:
U nas świeta ok, w 2gi dzien byliśmy na rybach ale frajda :-)
Poza tym moje dziecko co raz bardziej ruchliwe i ja już czuję nie tylko na leżąco. Pierwsze ruchy miałam 15/16 tydzien :tak:
Muszę przysiąść i na spokojnie Was nadrobić.

reklama
Benefica kochana robię tyle ile muszę, wiesz nie mogę zostawić też wszystkiego i nie robić nic. Sama wiesz jak to jest z drugą ciążą, jedno dziecko w domu trzeba się zająć i w domu robić i szykować. Nadia wczoraj też biegała na krótki rękaw u mojego taty po podwórku, łobuzowała i wróciła do domu szczęśliwa :)

Phoebe mają do końca tygodnia dać znać czy są zainteresowani. Mąż mówi, że wydaje mu się, że dobre wrażenie zrobił, zwłaszcza babka się zdziwiła jak coś tam kazała obliczyć, a on bez kalkulatora w głowie na biegu jej obliczył i podał poprawny wynik bardzo szybko :) Mam nadzieję, że oddzwonią do niego z dobrymi wieściami, bo ten tydzień znowu zapowiada mu się siedzący w domu, a mnie szlag trafia przez to ;/ Staram się odpoczywać teraz ;)

Agamemnon ciesz się mężowym póki w domu i nie przemęczaj się za bardzo :) Dużo rybek złowiłaś?

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry