• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Ciąża Ze Staraczek 2013

ewka nawet nie strasz :-D mnie czas leci jak przez palce, a na L4 miało trochę przystopować :szok: jak już będzie maj, to chyba torbę spakuję :cool2: nie dociera do mnie, że to tuż tuż :shocked2:

reklama
Leci czas, oj leci... zaraz będziemy tulić nasze skarby :tak:

Benfica Nic nie mow, bledne koło to mało powiedziane!! :no:

Ja jednak nie poszłam dziś do szkoły.:evil: Pójde od poniedzialku do srody, oddam laptopa i bye, bye :tak: Chociaż wstawiłam kolejne pranie Amelkowe i wyprasowałam 2 poprzednie. I jakoś pomału to idzie do przodu. Wózek, nosidełko mam, brakuje mi tylko tego łóżeczka, ale myśle że max. do nastepnej niedzieli będę je miała. Od razu wtedy rozłożymy niech wietrzeje z tych sklepowych zapachów...

Hej dziewczyny udało nam się dostać do instytutu reumatologi. Mam nadzieje że wreszcie młodą zdiagnozuja. Ma zostać do środy.

Ja o 17 na usg mieliśmy jechać wszyscy a w końcu będę sama bo emek mnie tu musi podmienic.

Benefica teraz to w ogóle nawet oboje rodziców pracujących to i tak nie jest pewne, że dziecko przyjmą do przedszkola.

Ewka heh Tobie 31 się zakończył i jeszcze 9 tyg Ci zostało, mnie zakończył się 28 i jakieś 10 tygodni pozostało do rozwiązania. Zleci ten czas szybko jak nie wiem.

Iwo samych dobrych wieści na USG :)

Ja czekam właśnie aż moja chałka się upiecze tylko najgorsze, że coś nie tak z przepisem, albo moim piekarnikiem, bo miało się piec 20-30 min w 180 stopniach. Minęło 30 min i z wierzchu ładnie spieczona, a w środku surowa ;/ ehhh przykryłam folią aluminową i mam nadzieję, że nie spali się góra, a jednak w środku się dopiecze ładnie. Trzymajcie kciuki, bo mam taką okropną ochotę na nią :P

Co do męża to jutro jedzie na drugi etap rozmowy z tą firmą gdzie był ostatnio, a dzisiaj był też w innej firmie i powiedzieli, że po weekendzie majowym będą dzwonić, ale że raczej będą nim zainteresowani. Warunki finansowe takie względne, wiadomo na początku to mniej przez 3 miesiące próbne, a potem trochę więcej. No, ale jakby mu się udało to ma 15 min na pieszo, więc odpada kasa na bilety :-D Oby się udało, bo przecież drugi tydzień w domu siedzi z pracy nie dzwonią, jak on dzwonił to nie odbierają po prostu niepoważni są ;/

benfica no właśnie leci ten czas jak nie wiem też już myślałam o spakowaniu torby do szpitala, ale muszę najpierw zrobić jakieś zakupy bo nie mam co włożyć :-D chyba, że ręczniki i bieliznę :-D nawet nie wiem ile i co najbardziej mi się przyda :confused: na pewno muszę sobie kupić pidżamę bo w domu mam ale same takie 2 częściowe, a do szpitala to raczej coś typu koszula nocna nie cierpię ich :dry: muszę w necie poszperać co zabrać :tak: i też już w maju się spakuję bo coś czuję, że do 26.06 to ja nie donoszę :-D

iwo to super, że się dostaliście do tej kliniki :tak: może w końcu zajmą się małą jak należy :tak: no i &&& za wizytę, daj znać :-)

kinia fajnie, że rozmowy są udane :tak: trzymam kciuki żeby mąż szybko dostał nową pracę bo rzeczywiście siedzieć w domu jak na szpilkach i myśleć czy w końcu zadzwonią z tej firmy w której pracuje żeby przyszedł do pracy to takie nie fair bo cholera wie czy w ogóle zadzwonią :sorry2: wkurzają mnie takie firmy :wściekła/y: myślą, że człowiek będzie powietrzem żył nie mówiąc o rachunkach które trzeba płacić :no: masakra jakaś.

no a ja z młodym rundkę zrobiłam na rowerze i zaś mnie wyciąga :cool: lecę póki słoneczko na niebie :tak: trochę pospacerujemy ;-)

Gochson no mojej teraz przygrubły nóżki… Więc może będzie mniej bolało…

iwo:) właśnie chciałam kupi tą maśc EMLA i sama nie wiem…
Co do zdjec to wstawie jak będę je mieć, bo zdjecia robił fotograf i musi obrobic:) więc sama czekam:D

Phoebe malutka dobrze:) tak się zaczeła już łądnie uśmiechac jak się z nią bawie, że aż miło:) bo wcześniej to jak się jej chciało to się usmiechala…

Grzankaa ja gardło psikałam tym tantum verde czy jakoś tak:)

mamaTomeczka spróbuje z tym cycem:) Ania tez niechce smoczka:D

Ewka już niedługo:):):)

U nas zaczęło właśnie padac i grzmi więc chyba będzie burza:/ w ogóle dziś taka dziwna pogoda, że nawet na spacer z Anulką nie poszłam:/ niech już będzie normalnie...

oj dzisiaj pracowity dzień, ale jeszcze po chwilce odpoczynku jeszcze parę koszulek wyprasuję, bo już mi się w koszu nazbierało:)

A ja tej cholernej burzowej pogody nie lubię. Pomimo, że już stara jestem to jak grzmi i się błyska to ja jak maluch pod kołdrą się chowam i zastanawiam się czy dzisiaj się znowu nie zbiera.

Chyba już czuje pierwsze ruchy, tak śmiesznie mi w brzuszku się przelewa:)

i już się nie mogę doczekać wizyty na USG to już niecałe dwa tygodnie:)

Iwo super, że udało się na reumatologię, &za same pozytywne wiadomości i z oddziału i z USG:)

Oj dziewczęta czas leci bardzo bardzo bardzo szybko - za szybko...:)

WItam

My oczywiscie caly dzien poza domem wieczorem tylko wracamy:)
Dzis pojechalysmy na obiadek nad jeziorko i troche rowerkiem pojezdzic:)

Iwo no to fajnie ze corka tam trafila mam nadzieje ze znajda przyczyne!
Czekam na wiesci z USG

Malus co tak cicho dzis u Ciebie?
Ja niemialam problemu z przedzkolem:) chodzi do prywatnego za 170zl z obiadami,rytmika i angielskim

Jejku ale Wam ten czas leci widze na suwaczkach ze macie ponad 30 tyg ..zlecialo

reklama
julia 170zł za prywatne przedszkole :szok: u nas to gdzieś lekko 800zł :szok: 170zł to za publiczne... a znów Łódź to nie taki wielki świat :sorry:

iwo jak wizyta? Czekamy z niecierpliwością na same dobre wieści :tak:

ewka ja też już nie pamiętam co się bierze do szpitalnej torby... :-p może asicka coś podpowiesz? :-D może w szpitalu coś powiedzą... :cool2: to aż groźnie brzmi - szpitalna torba... :szok:

ludzik ja burzę lubię :-D jak pioruny walą tuż tuż to nie powiem, boję się, ale generalnie to lubię :-D

My też dziś podwórkowi byliśmy :cool2: Gabryś coraz chętniej się z dzieciakami bawi, a na placu zabaw było gwarno dziś :cool2: ja tak narzekałam, że brzuch mam mały, a przez ostatnie 3tyg w obwodzie skoczyło mi 3-4cm :szok: rany :szok: i cieszę się i coraz bardziej mi ten brzuch ciąży :sorry2: z 10.05 mam wieczór panieński koleżanki, a 31.05 wesele :szok: mam nadzieję, że dotrzymam :cool2:

------------------------------ edit:
iwo teraz przeczytałam... a co wyszło źle i na ile to miarodajne? :*

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry