Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.

Pójde od poniedzialku do srody, oddam laptopa i bye, bye
Chociaż wstawiłam kolejne pranie Amelkowe i wyprasowałam 2 poprzednie. I jakoś pomału to idzie do przodu. Wózek, nosidełko mam, brakuje mi tylko tego łóżeczka, ale myśle że max. do nastepnej niedzieli będę je miała. Od razu wtedy rozłożymy niech wietrzeje z tych sklepowych zapachów...
Oby się udało, bo przecież drugi tydzień w domu siedzi z pracy nie dzwonią, jak on dzwonił to nie odbierają po prostu niepoważni są ;/
chyba, że ręczniki i bieliznę
nawet nie wiem ile i co najbardziej mi się przyda
na pewno muszę sobie kupić pidżamę bo w domu mam ale same takie 2 częściowe, a do szpitala to raczej coś typu koszula nocna nie cierpię ich
muszę w necie poszperać co zabrać
i też już w maju się spakuję bo coś czuję, że do 26.06 to ja nie donoszę 
może w końcu zajmą się małą jak należy
no i &&& za wizytę, daj znać :-)
trzymam kciuki żeby mąż szybko dostał nową pracę bo rzeczywiście siedzieć w domu jak na szpilkach i myśleć czy w końcu zadzwonią z tej firmy w której pracuje żeby przyszedł do pracy to takie nie fair bo cholera wie czy w ogóle zadzwonią
wkurzają mnie takie firmy
myślą, że człowiek będzie powietrzem żył nie mówiąc o rachunkach które trzeba płacić
masakra jakaś.
lecę póki słoneczko na niebie
trochę pospacerujemy ;-)
u nas to gdzieś lekko 800zł
170zł to za publiczne... a znów Łódź to nie taki wielki świat

może asicka coś podpowiesz?
może w szpitalu coś powiedzą...
to aż groźnie brzmi - szpitalna torba... 
jak pioruny walą tuż tuż to nie powiem, boję się, ale generalnie to lubię 
Gabryś coraz chętniej się z dzieciakami bawi, a na placu zabaw było gwarno dziś
ja tak narzekałam, że brzuch mam mały, a przez ostatnie 3tyg w obwodzie skoczyło mi 3-4cm
rany
i cieszę się i coraz bardziej mi ten brzuch ciąży
z 10.05 mam wieczór panieński koleżanki, a 31.05 wesele
mam nadzieję, że dotrzymam