Cyntia85
Fanka BB :)
Ludzik - hmmm, a to nie jest tak, że czego jak czego, ale fotelika i bazy nie powinno kupować się używanych? Już nieraz słyszałam, że to trzeba kupić nowe.
Wiikki - trzymam kciuki, by się okazało, że to jednak naciąganie i z Fabiankiem wszystko jest ok!
MamaTomeczka - wklej jakąś swoją świeżą fotkę
Ciekawi mnie jak teraz brzusio się ma :-) EDIT: Haha, weszłam teraz na zamknięty i widzę, że wczoraj dodałaś fotkę! Brzusio extra - świetnie wyglądasz!
Iwo - super, że już w domku! Jakieś kontrole jeszcze będą w szpitalu? Jak się mała czuje? Coś chyba pisałaś, że przeziębienie Cię brało. Lepiej?
Kasiula - a kiedy masz następne USG?
A ja jestem w szoku. W ciągu tygodnia przytyłam jakiś kilogram (jeśli nie więcej), a obwód brzuszka zwiększył się z 94 do 97 cm
Jakie macie obwody brzuszków (licząc w najszerszym miejscu). A wkleję zaraz zdjęcie sprzed paru dni na zamkniętym :-)
Wiikki - trzymam kciuki, by się okazało, że to jednak naciąganie i z Fabiankiem wszystko jest ok!
MamaTomeczka - wklej jakąś swoją świeżą fotkę
Ciekawi mnie jak teraz brzusio się ma :-) EDIT: Haha, weszłam teraz na zamknięty i widzę, że wczoraj dodałaś fotkę! Brzusio extra - świetnie wyglądasz!Iwo - super, że już w domku! Jakieś kontrole jeszcze będą w szpitalu? Jak się mała czuje? Coś chyba pisałaś, że przeziębienie Cię brało. Lepiej?
Kasiula - a kiedy masz następne USG?
A ja jestem w szoku. W ciągu tygodnia przytyłam jakiś kilogram (jeśli nie więcej), a obwód brzuszka zwiększył się z 94 do 97 cm
Jakie macie obwody brzuszków (licząc w najszerszym miejscu). A wkleję zaraz zdjęcie sprzed paru dni na zamkniętym :-)
Ostatnia edycja:

ja miałam mega zapalenie zatok przed świętami i mnie potem kaszel trzymał i trzymał i jakoś się dokulaliśmy do tego 37tc ;-) mogłoby być z tydzień dłużej ale w sumie, to jest ok 
Lada moment Twoja kolej ;-)
wierzę, że Nadia daje Ci popalić... trzymaj się jakoś :*
przy Gabrysiu było 96cm
dlatego mimo, że dużo śpi, to ja za dużo czasu nie mam, bo walczę ze ściąganiem pokarmu...
teraz to mam wypożyczony elektryczny laktator, ale jak już go nie będzie, a Grześ nie zacznie ładnie wcinać, to nie wiem, co dalej...
mój A ciągle poza domem, ale nie jest mi potrzebny jakoś specjalnie