kasiula222
Fanka BB :)
Miałam usg potwierdziło sie ze mała nie rośnie i lekarze kazali wybierać czekać aż umrze w brzuchu czy rozwiązać ciążę i wyjąć dziecko żywe . Więc mam zdecydować więc lepiej chyba będzie rozwiązać .
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
najwyższy czas 
trzymam kciuki za Was, żeby najbliższe godziny / dni jednak wniosły promyk nadziei... trudno jest walczyć w patowej sytuacji, ale walczyć trzeba do końca :* waga nie jest jakaś bardzo zła chyba? Mojej mamy znajomej wnusio urodził się 1800g, nie wiem, w którym tygodniu, a teraz jest większy niż jego brat :*
a mdłości... no nie są przyjemne, ale można się przyzwyczaić - mnie męczyły do 16/17tc 

czuję się dziwnie, bo Gabryś od pierwszych dni płakał i ciągle chciał na ręce a Grześ sporo śpi, poleży sam trochę, trochę popłacze, ale nie jest jakiś absorbujący - bardziej absorbujący jest laktator
zaczynam wierzyć, że przy noworodku da się napisać pracę mgr, jak to zrobiła kuzynka mojego A
Gabryś zaczyna mieć przypływy czułości w stosunku do Grzesia, coraz częściej go całuje, a i zazdrość jakby trochę zelżała tfu tfu tfu, co nie znaczy, że jej nie ma
ale jest nieźle