Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
Kasiula(( ciągle o Was myślę, nie ma spawiedliwości na tym świecie po prostu nie ma chyba żadne słowa nie dodadzą Ci otuchy :/
A ja zdecydowałam się isc normalnie do przychodni na badanie i zapłacic, boję się że w szpitalu mnie faktycznie zostawią na badania, a teraz taki ładny weekend a w pon moje urodziny i mężowy wziął wolny dzień na tą okoliczność Proszę o kciuki, by przepływy wyszły dobre
Jutro cc jak sie dziś nic nie będzie dziać . Jeśli mała sie nada do transportu to przeniosą ja do krakowa . Ordynator dzwonił do krakowa i warszawy odnośnie transportu mnie ale oni nie radzą bo z wodami lejacymi dodatkowo trasa daleka i wiadomo ze na drodze mnie wytłucze więc różnie może być . Ja sie też trochę boję bo jak by sld poród zaczął to dla mnie źle i dla dziecka .Proszę o modlitwę by wszystko sie pozytywnie rozwiązało i dla mnie i dla dziecka by sie nie męczyło
Kasiula ja wierzę, że wszystko będzie dobrze, że da się maleństwo bezpiecznie przewieźć i za kilka miesięcy to wszystko będzie tylko wspomnieniem, a Wy będziecie szczęśliwą czteroosobową rodziną :* Cały czas będę jutro o Was myślała.
Kasiula Ty nie dziękuj, bo nie ma opcji, zeby nie było dobrze. Wieści muszą być takie: mała po operacji i wszystko z nią dobrze. Ty w dobrym humorze dzięki temu!!!