reklama

Ciąża Ze Staraczek 2013

Kasiula - a ta wada z usg jest potwierdzona, czy to może łagodniejsza odmiana? Przewieźli małą do Krakowa? Widziałaś ja?Oby rokowania były jak najlepsze!!!!!!!!!!
Jak ty się czujesz po cc?

reklama
Aż sie poryczałam..

KASIULA jestem z Wami :* ile Kruszynka waży? Oby badania nie potwierdziłły innych wad.. najważniejsze, że żyje i duzo zdrowka dla niej!
A dla Ciebie Kochana dużo sił na ten trudny czas! Przede wszystkim Gratulacje :*

kasiula Kochanie trzymajcie się, widziałaś córcię? Odpoczywaj teraz po cc, my czekamy na dalsze info, wierzymy, że będzie dobrze :* Na jakiej podstawie podejrzewają ZD?

kasiulka super, że mała żyje. Daj znać jak dojdziesz do siebie co z małą, ile ważyła i czy zabrali ją do Krakowa. Trzymaj się, będzie dobrze :tak:

dziewczyny a ja mam dziś jakiegoś powera w sobie :-D poprałam, poprasowałam, posprzątałam pokój, zrobiłam miejsce w szafie dla małej no w szoku jestem że tyle dziś zrobiłam :szok: jeszcze torbę przepakuję i wszystko gotowe, mogę ruszać na porodówkę :-D a mój J gdzieś wyczaił sklep z ciuchami do likwidacji i kupuje mi kurtkę i koszulę :-) ciekawe co on mi tu przywiezie do domu :-D

Ostatnia edycja:
reklama
kasiula - trzymajcie się! odezwij się koniecznie jak będziesz coś więcej wiedzieć! Cały dzień o Was myślę!
dziewczyny coraz mocniej mnie rwie tam na dole... skurczy brak... takie rwanie świadczy o zbliżającym się porodzie?

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry