reklama

Ciąża Ze Staraczek 2013

Marchew wiem o czym mówisz :tak: mnie też od wczoraj coś rwie i nie wiem czy to jakiś objaw zbliżającego się porodu :confused: ale nie panikuje, jak zacznę rodzić to na pewno poczuję :-D

reklama
ewka taki power przychodzi tuż przed porodem ;-) ja na 2 dni przed góry mogłam przenosić i też zrobiłam mega sprzątanie :-p

marchew mnie tak rwało chyba ze 2tyg przed porodem, ale pewnie nie ma reguły... u Ciebie już ciąża donoszona, ale z tydzień poczekaj jeszcze ;-) ja wiem, że każda chciałaby już swojego szkraba po tej stronie brzucha, ale dziecię będzie silniejsze ;-)

Mamy dzieci urodzonych latem mam pytanie: na jak długo można wychodzić na pierwsze spacery i jak wydłużać ten czas? My dziś byliśmy ze 20min po Gabrysia do żłobka, teraz A wraca po 15, ale od przyszłego tygodnia będzie już w pracy do 19, a nie chcę żeby Gabryś w taką ładną pogodę w domu siedział... teraz wychodzi na 1,5-2,5godz w zależności od pogody, a jak będzie miał ukrócone do 30-40min, to będzie nieszczęśliwy... :confused2:

Mała na razie dobrze sobie radzi wada potwierdzona . Na razie nie przewozili jej bo stan jest stabilny i musi wagi nabrać .nie widziałam jej jeszcze tylko mąż jutro ja zobaczę . Ja juz byłam sie myć więc cała ta cesarka i po była dla mnie okropna dużo bardziej bolało jak pierwsza

Kasiu &&&&&&&&&& Oby ZD się nie potwierdził...
Benfica mój na pierwszym spacerku był 20 minut. Ale potem to już nawet dwie godziny spał w wózeczku na podwórku:) No i dzisiaj też pół dnia na podwóreczku. Z tym, że ja dość późno zaczęłam z nim wychodzić, bo to wcześniak i wolałam być ostrożna... Na dzisiaj miałam termin porodu, a Marcel wczoraj skończył 6 tygodni:)

Kasiula - no to super, że córeczka sobie dobrze radzi! Musisz wierzyć :) I waga super! Ciągle zaciskam kciuki.

Dzisiaj urodziła jedna z dziewczyn z września w 25 tc 6 dniu - bliźniaki. Przez moment była z nami na październiku. U niej tak nagle to się potoczyło :-( Aż łzy mi stanęły w oczach - nigdy nic nie wiadomo....

reklama
Kasiula - to ze nie przewożą to tez dobry znak. Znaczy że wada nie zagraża życiu. Waga też ładniutka.
Niech Zuzanka szybko rośnie w siłę!!! Przeslij jej ogromny buziak od cioteczek!!!

co do bliźniaczek dostały po7pkt - ja podczytuje bliżniaczy wątek, jednej z bliżniaczek zaczeło się odkleiajć łożysko i wody odeszły
https://www.babyboom.pl/forum/mamus...-i-f329/ciaza-blizniacza-34944/index3964.html

Ostatnia edycja:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry