reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Ciąża Ze Staraczek 2013

reklama
Witam

Karola bede nudna ale piekne podejscie do sprawy;-)
Zazdroszcze chcialabym tez tak do tego podejsc;-)
No jestem ciekawa czy dasz rafe wytrzymac do 14 hihi
Co tam licytujesz?;-)

Mona, aż przykro się robi jak to czytam. Wiesz co? Mojej dobrej koleżanki siostra 18-letnia w piątek w pracy źle się poczuła. Głowa bolała i nogi i ręce nie chciały z nią współpraciwać. Pojechała z siostrą do lekarza i lekarz z pokoju do pokoju jak głupi latał. Wyszła w końcu od niego i dostała skierowanie do szpitala. Na skierowaniu było napisane "przypuszczamy zapalenie opon mózgowych". Ania aż usiadła jak przeczytała co jest dla jej siostry. W szpitalu zostawili Karoline na obserwacji i rano wypuścili. Lekarz powiedział, że czaszka uciska na płat, który odpowiada za ręce i nogi i co jakiś czas będzie się jej to powtarzać. Prawdopodobnie to wszystko jest przez pobicie. Karolina rok temu została poważnie pobita przez swojego byłego. Nie przeprowadzili jej wtedy wszystkich badań i w sądzie uniewinnili tego chłopaka. Mogli by teraz więcej jej badań zrobić, ale też olali. Jak wróciła ze szpitala, to praktycznie w łóżku cały czas leży, bo się źle czuje. Szklanki w ręku nie utrzyma.

Karola, &&&&&& za szybki poród i bezbolesny :* Ale masz kochaną córeczkę :D

Ostatnia edycja:
Hej!
Mona bardzo mi przykro, ale mam nadzieje ze szybko uslyszycie diagnoze. Bądźcie przy niej i ja wspierajcie.

Karola najwyższa pora na Ciebie! Jak tam skurcze? Szybkiej akcji Ci życzę!!!

Natkusia zapiete wszystko na ostatni guzik?

MamaTomeczka hop hop!?

W tym tyg planuje spakowac torbę, raczej juz wszystko mam tylko porozpirzane gdzie popadnie. Jutro wizyta u położnej, ciekawe co mi powie. Znowu muszę jej ponarzekać bo ciągle dol brzucha mnie boli a do tego jak ide to mam dziwne uczucie jak przy okresie i coraz czestrze i dłuższe skurcze przepowiadajace.

Pozdrawiam z nad jeziorka:) Jak ktoś będzie szukał kiedyś ośrodka DOSTOSOWANEGO dla dzieci to polecam Strona nie znaleziona | wezaj.pl) Właśnie odpoczywamy tutaj ze znajomymi, którzy mają 2 i 5 latka i chłopaki bawią się świetnie, a my delektujemy się ciszą:)

Mała mam wrażenie, że próbuje mi wydłubać raczkami i nóżkami już dziury w brzuchu:) Ale to przyjemne:)

Nawet pogoda nam się udaje , bo upały zmalały, wieje przyjemny wiatr, aż chce się polegiwać na tarasie:)

IWO te leukocyty w ciąży to norma od 20 tygodnia rosną u mnie i już tez mam ok 13tys. nie ma się co przejmować te normy z laboratorium są podawane dla "zdrowych".

Karola mam nadzieję, że już tulisz swój skarb:)

Benefica niech maluszek szybko wraca do zdrowia &&&

KAROLA daj koniecznie znać :-) mam nadzieje, że tulisz już maleństwo :tak:

MONAG powodzenia na wizycie!!

MYCHUNIA współczuje nocki

MALUSIOLKA też nieciekawie z tą dziewczyną eh..

PHOEBE u nas wszystko dopięte na ostatni guzik, przygotowane i czekamy :-) Ty też za niedługo na wypakowaniu.. kurcze kiedy to zleciało?

LUDZIK udanych wakacji :-)

Dziewczyny znacie jakieś delikatne sposoby na wywołanie porodu? Spacer, tarmoszenie brodawek, seksik znam ;-) teraz racze się sokiem z ananasa bo podobno ma jakieś działanie skurczowe. Tylko chodzi mi o takie delikatne a nie hardcorowe jak olejek rycynowy :-p

Kochane żadna klinika jej się nie chce podjąć ale próbojemy nadal dzisiaj między 2 a 3 będą wyniki płynu rdzeniowm mózgowego i wtedy może uda się znaleść co za wirus lub bakteria tam sieją spustoszenie , lekarz prowadzący wysłał rezonans do lublina zobaczymy czy będzie odpowiedź

reklama
Do góry