Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
u mnie wieści takie że od jutra mam free tzn jeszcze coś mam poprzekazywać ale ogólenie już ciągniemy L4 do końca
co do łożyska to zakaz przytulanek i ćwiczeń zwolnienie tempa i nie muszę leżeć palckiem - ino powoli
trochę mnie skarciła że nie powiedziałam w drzwiach bo by mnie nie badała a skąd ja mogłam wiedzieć...........
usg z 4 tyg podobno wtedy bedziemy juz w stanie ocenić czy ruszyło czy wymagana dalsza obserwacja
Szyjki brak, miekka, rozwarcie luzno na 2cm, maly nisko i naciska na szyjke. Maly wazy ok 2500g. Jak do 2tyg nie urodze to do szpitala ze wzgledu na cukrzyce ciazowa i wywolanie w okolicach terminu wiec mam nadzieje, że Wojtuś sie ruszy
Natkusia - jeszcze 8 cm i masz synka przy sobie. Zastanawiam się jakie może byc max rozwarcie bez skurczy. No wiesz czy np można mieć 5 a nie mieć akcji porodowej?
Mona jezu ale masakra...zseowka dla bratowej! Daj znac pozniej co lekarze stwierdzili...
Iwo gratuluje l4;-)
Co do rozwarcia ja mialam 5 cm i niemialam zadnej akcji porodowej!!! Skonczylo sie CC
Nawet oksytocyna podawana przez 12 godz nic nieruszyla