Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

przy dzidziusiu wszystkiego się nauczysz intuicyjnie ;-) a przy drugim, to już lajcik 
ale mnie wystarczy, żeby mi ciśnienie skoczyło 
Gratuluje coreczki i zdanego egazminu! :-)
Jakoś syn dawał sobie zawsze przetłumaczyć, ze szkoda na to kasy i stykło mu gdy sobie po prostu posiedział, choc nie mówię, że czasem nie skorzystał z mej dobroci ale to czasem
Teraz mam bardziej przewalone niz kiedyś bo jakiekolwiek place zabaw tzw kulki to on juz by tam chciał, na jakimś wesołym miasteczku też jakieś auta zeby pojeździć i gorzej marudzi jak kiedyś
Teoria, ze im chłop starszy tym gorszy się tu w 100% sprawdza.
I pamiętam doskonale jak to było kiedy H był mały......koszmar. Ani jednej osoby która miałaby dziecko w podobnym wieku, a jak miała to pory spacerów inne itp itd i pozostało mi maszerować samej bądz z mamcią. No i też nie miałam nikogo odwiedzić. Teraz zobaczymy jak to będzie, bo mam dwie koleżanki które mają dzieciaki lipca i sierpnia i tez chłopaki więc na nie liczę, choć odległości takie ze trzeba autem podjechać no ale daleko nie ma. Zobaczymy, jestem optymistką teraz w tym temacie 

No mnie przeraża właśnie taka jakaś szybka zima i śnieg
Ale ale.....zamówiłam nianię z monitorem LCD i będę miała ewentualnie B na widoku podczas odśnieżania
No cóż, jakoś sobie radzić muszę.....
Przecież wszelkie owoce, najlepiej kwaśne to bym uszami wciągała. Gorzej tylko, że jak zjem o jeden gryz za dużo to Błażej mnie sromotnie w żoładek i wtedy muszę odwiedzać kibelsona 
:-) Nie bój żaby, wszystkiego się nauczysz, ważne to sie nie bać. Dziecku nic nie zrobisz, nie wolno ze strachem podchodzić do wszystkiego, a będzie dobrze
Wierz mi, intuicja w takich momentach nie zawodzi
Jak się czujesz??
Masakra normalnie. Nie mogę się doczekac uczucia, kiedy normalnie coś zjem ze smakiem, kiedy nie będę się źle czuła i kiedy nic a nic nie będzie mi napierac na żołądek. Już nie pamietam jak to jest!

No a jak dojdzie Błażej to już będzie szał :-)
Zresztą jutro z rana przyjeżdza moja mama do pomocy przy buraczkach no i przy okazji zostanie z H bo ja na 16 mam lekarza i raczej trzeba mnie będzie dowcipnie też zbadać.
No i faktycznie, jak nic takiego wysiłkowego nie robie to nie boli mnie podbrzusze jak na @.Gochson, gratuluję ruchów! :-)
Co do rozstań no to cóż, już to trwa tyle lat ze chciał nie chciał trzeba. Nigdy nie dramatyzuję bo wiem, że jemu też jest ciężko. Kiedyś może jakoś lepiej to znosił, a teraz im jest dłużej to coraz mu gorzej.
Każde z nas skupia się na czymś innym - on na pracy, ja na ogarnianiu chaty, ogrodu i syna i czas szybciej leciNo a jak dojdzie Błażej to już będzie szał :-)
Witajcie!
Za oknem słońce i tak ma być do końca dnia. Od jutra ma padać więc może wykopie już buraczki i marchewkę co by we wt i środę robić do słoików. Wynalazłam dzem z marchewki i nie zawaham się go użyćZresztą jutro z rana przyjeżdza moja mama do pomocy przy buraczkach no i przy okazji zostanie z H bo ja na 16 mam lekarza i raczej trzeba mnie będzie dowcipnie też zbadać.
Na dzisiaj przewiduje ogarnięcie przedpokoju ale niesamowicie kuszą mnie okna w kuchni i salonieNo i faktycznie, jak nic takiego wysiłkowego nie robie to nie boli mnie podbrzusze jak na @.
boszzzz
Mam taką niepisaną teorię na to, że jesli ktoś przez całą ciążę musiał leżeć i raptem właśnie zabiera się fizycznie za pracę to coś z tego może być no ale ja to ciągle coś więc mnie nie złapie
No i tak jak piszesz, ja sie muszę wstrzymać do 20go września
Tzn B musi :-)