Phoebe
Fanka BB :)
Susel witaj po tej stronie i gratuluje!
Zeberka gratuluje!
Ja juz sie trochę ogarnelam z mała. Mieliśmy małe problemy wagowe, mała zgubiła za dużo po porodzie, 12% norma jest do 10 i jeszcze jesteśmy monitorowani. Co drugi dzień przychodzą i ja waza. Dzisiaj polozna stwierdziła ze wydaje jej sie ze mała była złe zwazona po porodzie bo nie wyglada na to żeby ważyła 3240, wzrostu ma tylko 46 cm ( straszna kruszynka). Żeby podbić wagę kazali dokarmiać mała butla i tak tez robimy. Średnio dziennie przybiera 20 gram.
Jeszcze kilka dni i wrócę do Was! Maź ma ostatni tydzień urlopu a od czwartku dzieci wracają do szkoły. Mam nadzieje ze jakoś sie będę wyrabiać.
Po karmieniu uciekam spać. Buziole dziewczyny:*
Zeberka gratuluje!
Ja juz sie trochę ogarnelam z mała. Mieliśmy małe problemy wagowe, mała zgubiła za dużo po porodzie, 12% norma jest do 10 i jeszcze jesteśmy monitorowani. Co drugi dzień przychodzą i ja waza. Dzisiaj polozna stwierdziła ze wydaje jej sie ze mała była złe zwazona po porodzie bo nie wyglada na to żeby ważyła 3240, wzrostu ma tylko 46 cm ( straszna kruszynka). Żeby podbić wagę kazali dokarmiać mała butla i tak tez robimy. Średnio dziennie przybiera 20 gram.
Jeszcze kilka dni i wrócę do Was! Maź ma ostatni tydzień urlopu a od czwartku dzieci wracają do szkoły. Mam nadzieje ze jakoś sie będę wyrabiać.
Po karmieniu uciekam spać. Buziole dziewczyny:*
Najgorsze, że wstaje rano i nic mi się nie chce.....kiedy włączy mi się wicie gniazda
Bo jak na razie to się nie zapowiada
Oj ciężki dzisiaj będzie dzień.....
Powodzenia!
Eee postraszyłaś mnie tym marudzeniem no to ja już nie będę
Kupilśmu wanienkę dla Alusi (jest dosyć mała w porównaniu do tych sklepowych) kocyk polarowy, prześcieradełka, fotel bym miała gdzie karmić i bujać maluchę i mnóstow rzeczy które nie zamierzasz a i tak kupujesz bo nagle okazują się przydatne.

No to jak zaglądasz i czytasz to przeczytaj, że brak Cię tutaj!