reklama

Ciąża Ze Staraczek 2013

reklama
Agamemnon - a to dobrze :) A czemu nie masz woreczka? Ja mam kamień na woreczku (2,5 roku temu miał 9 mm), ale daje o sobie znać głównie po alkoholu (głównie po wszelkich wodkach i winach, dlatego ich nie pije. Raczej tylko piwo). Ale bym się napila piwa.... Taką Wareczke Strong - mmmm, lubię jej smak....
Woreczka nie mam bo kamole były i trzeba było się go pozbyć.
No jednak czytam, ze może to być cholestaza. Zadzwoniłam do znajomej położnej i kazała wziąć Sylimarol bo mówi własnie, ze to wątrobowa sprawa. No i dieta.
No i co, jak mnie coraz mocniej giry zaczynają swędzieć, nocka z głowy :-(

mamoTomAni kochana przykro mi, ze mężu się nie tak zachował. Mam nadzieje, ze jednak będzie między Wami ok, ze to przejściowe, nadmiar obowiązków, zmęczenie itp. Sprawdz te delegacje w pracy, przeciez możesz. No jakos musisz rozwiać swoje podejrzenia bo tak nie da się żyć.
Jakbyś chciała się wygadac to jestem, obcemu lepiej jak swojemu :*

Cyntia ech kurcze i Twój się nie popisał :-(Wie jakie masz stosunki z mamą i jeszcze Tobie dogryza, ze będziesz złą matką?! Tu przegiął pałę. Czego te chłopy takie nie myślące? Wiedzą , ze teraz potrzeba nam spokoju, zrozumienia i po prostu bliskosci to jakieś takie cyrki.
Mam nadzieje, ze dojdziecie do porozumienia i Cię przeprosi!

Boszzz jak swędzą mnie stopyyyyyyyyy:baffled:

mamaTomeczka - nie zazdroszczę sytuacji z mężem... mam nadzieję, że jednak się mylisz... czy tych delegacji kiedyś było mniej? mój wujek kiedyś pojechał za swoją żoną i ją przyłapał na gorącym uczynku... właśnie, masz możliwość sprawdzić te delegacje?

witam dziewczynki

Agamemnon- cesarkę mam bo już jedną mam za sobą, mam bardzo długą szyjkę zawinięta na końcu więc poprzedni poród tak się skończył ze mały nie mógł wejść do kanału rodnego - jeszcze to łożysko- mi to na rękę wolę cc jak mam się męczyć parę godzin na darmo :)

Gośka-tak już zaczynam 35 tydzień ciąży ale odnoszę wrażenie ze ta końcówka ciągnie się niemiłosiernie - już mam dość :)

MamaTomeczka- też mamy z mężem ostatnio ciężkie miesiące- jak się kłócimy to na amen- dzisiaj też cały dzień mieliśmy spięcia:/ współczuję kochana- jesteśmy silne- dasz radę- może go wszystko przerosło i musi nabrać dystansu do wszystkiego :/

Mona mi tez koncowka sie bardzo dluzyla a teraz czas pedzi nie wiem kiedy:)

Mama TomiAni przykro mi, ale moze rzeczywiscie tak sie stalo, ze go przerosly nowe obowozki? Moze nie radzi sobie z placzem Ani? Faceci kurde mysla, ze zrobia dziecko i to wszystko o reszte martw sie sama. 3mam kciuki zeby ulozylo sie tak, jak Ty tego chcesz.

Iwo a jaki fotel kupilas, jaka ma nazwe? Mi wlasnie brakuje takiego miejca bo jak karmie na lozku to nie mam sie jak oprzec za bardzo i plecy mnie ciagle bola. Ja kapie caly czas w tej wanience i spoko jest:)

Wzywam do odpowiedzi: Malusiolka, Julia, Kinia, Natkusia, Ewka co u Was?
Susel jak tam?

Ostatnia edycja:
witam po weekendowo:) wczoraj późno wróciliśmy to już nie pisałam:) Wczoraj z moimi rodzicami też byłam na grzybach:) jak znalazłam M przychodził zbierać, co bym się nie schylała, bo potem boli mnie kręgosłup, a podobno to takie częste schylanie może coś przyspieszyć, a nie chciałam rodzić w ten weekend:)

MamoTomeczka ściskam kciuki, co by Twoje przeczucia były mylne... Ale to jest straszne, że faceci zrobić dzieci potrafią, ale potem wspierać gdy jest ciężko to już nie.Mocno ściskam i trzymaj się.... Cyntia dobrze, że Twój się opanował. Generalnie nie bronię facetów, ale wiem, że ja np mam takie rozchwiania, że mój M czasem się nie łapie i mu ciężko, ale jednak i tak jest wyrozumiały. dziewczyny mam nadzieję, że wasi też znajdą mózg:)

Dziewczyny, które umawiają się na cc - trochę Wam zazdroszczę, że będziecie znać dzień. Ja wariuje, bo wydaje mi się, że to w każdej chwili może się zdarzyć i ja nie wiem kiedy. - wczoraj wieczorem miałam w małych odstępach czasowych kilka skurczów, i już myślałam, czy to się zaczyna...:)

Mona, a te ostatnie dni też mi się dłużą niemiłosiernie, ale mam nadzieję, że mała jak tylko jej kuzynka ( która miała się rodzić 26.08) się urodzi, to my zaraz po niej:) w końcu do tego 40 tygodnia chyba nie musimy czekać:)zaczynam małej kibicować, co by się jej zaczęło chcieć na ten świat:)

Zaczął się Iwo wrzesień, więc worek pora rozwiązać, ja tak po 10 września mogę już spokojnie się rozwiązywać:) M odda spokojnie duży projekt i będzie miał mniej stresu potem, kiedy będziemy "uczyć" się malutkiej:)

Agamemnon jak tam, uspokoiło się swędzenie??

U nas dziś deszczowo, ja idę na ploty, potem popołudniu zamówić wózek, a dziś kurier dostarcza ostatnią paczkę:) i oznajmiam, że od jutra ciąża donoszona i domek gotowy:) udało się wszystko idealnie:)

Ludziku - świetne wieści!!! Macie już wszystko na fest zrobione :-)

Agamemnon - jak minęła nocka?

Grzanko - tak wygląda z pledem, kupiłam od razu by w razie potrzeby wrzucić do pralki i mieć z głowy

Załączniki

• 20140831_110348.jpg
    20140831_110348.jpg
    22,9 KB · Wyświetleń: 42
reklama
Witajcie
Posępny mam dzisiaj nastrój, ze mi się nawet pisać nic nie chce
Nocka dobrze, coś tam mnie piety swędoliły ale nie uciążliwie ze spać bym nie mogła. Teraz w dzien gdzieniegdzie cos zaswędzi. Biorę od wczoraj tabletki na wątrobe, dzisiaj z rana poleciałam zrobić wyniki prób wątrobowych. Naczytałam się w necie i już mam schize. Po 17 mam dzwonić i bede wiedziec jak wyniki.
Już nastawiam się na szpital, wole tak myśleć jak mam się zdziwić :-(
Trzymajcie proszę za mnie kciuki, zeby wszystko było ok !
Odezwe sie po 17

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry