reklama

Ciąża Ze Staraczek 2013

reklama
u nas termin z USG z tego 11 tygodnia to 23.09, z ostatniej miesiączki 26.09 i lekarz też tego się trzyma, bo z wielkości to już na 11.09, więc ja trzymam kciuki za ten 11:) ale będzie pewnie po 20 września:)

brzuszek zrobię dziś, jak się spionizujemy:)

Ładne dziewczęta te brzuszki macie:)

Ja tez wierze tyko w termin z USG ok 12tc ;-) no ale u nast. tez jest prościej bo czasem co do godziny wiemy kiedy była owulka
Moja fotka w galerii ;-), co do wagi to też stanęła ok 65kg mam od 2 tyg. - start był 56/58, z córka w III trymestrze mało się zmieniała przybrałam może z 2 kg

cześć :)
Ja dzisiaj byłam rano na wizycie. Dzidzia dalej jest dziewczynką :) i waży juz 2800 :szok:

Ja mam teramin z OM i z USG z 12 tyg na 8 października. Lekarz właśnie dzisiaj mi tłumaczył że ten termin z usg jest najważniejszy.
Mała jest juz bardzo nisko ale szyjka jeszcze długa

Dziewczyny, śliczne brzuszki :)

Agniecha dobrze, że wszystko okej:)

Mychunia czyli najbardziej prawdopodobny termin to ten 29.11:)

a oto mój brzucholec +13kg i dużo szczęścia:)
DSC00164 (2).jpg Nawalczyłam się co by było w pionie, bo nie wiem czemu wgrywał w poziomie:)

Załączniki

• DSC00164 (2).jpg
    DSC00164 (2).jpg
    20,1 KB · Wyświetleń: 48
Ostatnia edycja:
Ja wróciłam z basenu i idę zalegnąć bo za 2 h znowu do szkoły po młodą

Agniecha - właśnie dziś urodziła moja znajoma w 34 tyg, chłopiec 2800g tyle ze ona miała cukrzycę ciążową i na insulinie była

Agamemnon - patrz a ja nie zauważyłam tego prosiaka :-D:-D:-D:-D

a tak:) teraz wisi za rączki misiu:) To były moje dwa pluszaki, która mam w domu i chciałam je wyprać, co by ozdobiły kącik małej:)

a dziś moja szwagierka w szpitalu i decyzje czy czekają czy już wywołują, mała tydzień temu miała się urodzić.

reklama
No za rączki już lepiej :-p

Mi z usg z 12tc też wychodziło 23.09 i przez wszystkie usg taka data więc 23.09 i koniec kropka :-p
Ech straszny dzisiaj dzień.....wynudziłam się po wsze czasy i mam dosyć. Masakra jakaś :baffled:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry