Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
u nas termin z USG z tego 11 tygodnia to 23.09, z ostatniej miesiączki 26.09 i lekarz też tego się trzyma, bo z wielkości to już na 11.09, więc ja trzymam kciuki za ten 11 ale będzie pewnie po 20 września
Ja tez wierze tyko w termin z USG ok 12tc ;-) no ale u nast. tez jest prościej bo czasem co do godziny wiemy kiedy była owulka
Moja fotka w galerii ;-), co do wagi to też stanęła ok 65kg mam od 2 tyg. - start był 56/58, z córka w III trymestrze mało się zmieniała przybrałam może z 2 kg
cześć
Ja dzisiaj byłam rano na wizycie. Dzidzia dalej jest dziewczynką i waży juz 2800
Ja mam teramin z OM i z USG z 12 tyg na 8 października. Lekarz właśnie dzisiaj mi tłumaczył że ten termin z usg jest najważniejszy.
Mała jest juz bardzo nisko ale szyjka jeszcze długa
ja wg ostatniej miesiączki mam termin na 3 grudnia, w pierwszych prenatalnych na 29 listopada, a wg wczorajszego usg i wielkości dziecka na 20 listopada
Mi z usg z 12tc też wychodziło 23.09 i przez wszystkie usg taka data więc 23.09 i koniec kropka
Ech straszny dzisiaj dzień.....wynudziłam się po wsze czasy i mam dosyć. Masakra jakaś