reklama

Ciąża Ze Staraczek 2013

Agamemnon prosiaczkowi za uszy powisieć się podobało:) nie protestował:)

A mi coś odbiło i założyłam pościel i prześcieradło w Zosi łóżeczku przykryłam wszystko narzutą:):) a w domu pachnie lazania tylko jak zwykle trzeba poczekać na męża z obiadem:(

Jutro będą wywoływać poród u mojej szwagierki, mieli przejścia ze szpitalami (w tym co chcieli rodzić 4h na ktg czekali i pojechali gdzie indziej, tam ją zostawili w szpitalu ) i tak sobie myślę, że jakiś rezerwowy szpital muszę wybrać, i jakoś wpłynąć na moje dziecko, co by nie chciało po terminie siedzieć w mamy brzuszku, bo ja zwariuje:)

reklama
Cześć kochane! Zniknęłam na troche bo się zaczęłam coraz bardziej stresować i sama nakrecac. Dziękuje za wszystkie odpowiedzi co do TSH, w miedzy czasie skontaktowałam się z endokrynologiem i zwiększył mi dawkę lekow.
A dzisiaj... Miałam najlepsza wizytę u gin!! Był kropek i serduszko było widać i słychać :) az się tam wzruszyłam i tylko patrzyłam na ten ekran i nic nie mogłam z siebie wydusić ;) gin jest dobrej myśli i ja rownież! :) mam nadzieje ze do kwietnia będzie wszystko dobrze :)

Nie zdążę wam teraz odpisać ale będę wpadać częściej! Obiecuje :)

Dzięki Cyntia! Ja tez jestem przeszczesliwa!! :) (mimo ze już zdążyłam pokłócić się z mężem :/)
Następna wizyta za dwa tygodnie. Powiedziała ze normalnie za 4 by była ale ze względu na moja historie i żebym się nie denerwowała to narazie mam częściej

Suselku gratuluje! Piekny widok, prąwda? :-)

Ludzik, my mamy jakiś podobny gust. Ja tez chce taki wozek. Mam mega dylemat, bo widziałam taki tylko w kremowej ekoskorze/ biały, a gondola ma wzory rockowe malowane. A skąd wzięłaś te kolory wózka z najnowsżej kolekcji? Podeslij jakiegos linka pls. Wozek jest zarabisty, porównywalam ostatnio w sklepie z wieloma innymi. Głownie przez resory swietnie sie prowadzi. Takze gratulacje z zakupu!

Wrocilam dopiero z Bydgoszczy, padam. Wiec sorki, ze wszyśtkim nie odpisze. Nadrobie coś jutro:)) sciskam Was na dobranoc.

Agawa co do wózka to w sklepie mieli na ekspozycji cały biały:) - tylko, ale miała pełną paletę kolorów na ulotce i w tych skrawkach materiału:) U Nas w PZ tez widziałam go tylko w jednym sklepie, a generalnie jechaliśmy po inny( Moonlight -- tez z podwójna amortyzacją), ale jak zobaczyliśmy nowy model TAKO to się zakochaliśmy:) jest generalnie 7 kolorów. Ale jak chcesz z podwójna amortyzacją to jest jeszcze Motor Style i parę innych serii kolorystycznych:) Jest w czym wybierać. Proponuje u siebie znaleźć sklep z wózkami Tako i tam powinni mieć pełna ofertę:) - bo ja w necie nie potrafię tego znaleźć - nawet na ich stronie nie ma tego co babka miała w sklepie:) a rzeczywiście podwójna amortyzacja powoduje, że prowadzi się go rewelacyjnie:)

SUSEL gratuluję i spokoju do końca życzę:) i fajnie z tymi wizytami będziesz spokojniejsza:)

Ja dziś jakaś nieprzytomna, niby spałam całą noc, ale śniły mi się jakieś głupoty i teraz jestem niewyspana.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry