reklama

Ciąża Ze Staraczek 2013

Grzanka, ja nie ma dużo, tylko po prostu nie wiem jaka będzie pogoda, więc przygotowane jest więcej:) bo pod kombinezon założę cienki pajacyk, a jak będzie ciepło to welurowy pajacyk a pod bodziaki:) wolę przygotować się na każdą pogodę:) niż potem M ma szukać w szafie cieplejszych ubranek:)

co do rożka mam jeden w domu ( dostałam od koleżanki), ale też mam mieszane uczucia co do tego czy będę go używać:) Zobaczymy czy Zośka lubi być owijana:) szczelnie czy nie:)

reklama
Ludzik spoko.

Ja uzylam jeszcze kilka razy rozka do uspienia Lenki, ale szybko okazalo sie, ze Mala nie lubi byc kokonem;) w szpitalu jej to nie przeszkadzalo bo w szoku jeszcze byla:)

Dzien dobry.

Niesmialo chcialabym sie przywitac i dolaczyc jesli sie zgodzicie.

Co niektore dziewczyny znam ze staraczek 2014, czesc nickow mi znana ze staraczek 2013 bo juz czytalam ale z ukrycia.
Watek staraczkowy czas najwyzszy opuscic i ustapic miejsce innym w fazie staran. Ja juz was podczytuje od poczatku ciazy, ale troszke byko strachu na poczatku u mnie i niebardzo mialam chec pisac. Widze ze poruszacie tu tematy ktore dopiero za jakis czas beda mi niezbedne natomiast wasza wiedza jest cenna. Ja coprawda mam juz syna ma 14 lat, ale wszystko sie zmienia, a ja troszke juz zapomnialam. Pozatym wtedy niewiele bylo, a i finanse byly na innym poziomie.

Moge sie rozgoscic?

Asia zapraszamy:) no my poruszamy wszystkie tematy:) teraz na topie na temat wyjścia ze szpitala, bo 4 z nas na dniach mogą urodzić:) ( nie wiem czy w końcu dobrze policzyłam:)) ale jakby co to dołączyły do nas też "nowe" ciężarówki więc zawsze możemy posłużyć radą jak to było u nas:)

Czas leci bardzo szybko:) mi się wydaje, że wczoraj dowiedziałam się o ciąży a tutaj końcówka:)

A torba spakowana, a z drugiej strony wydaje mi się ciągle, że czegoś tam nie ma:) ale to chyba dlatego, że to wielka niewiadoma dla mnie poród, a nawet pobyt w szpitalu:)

Ludzik oj znam to. Tez dopiero co sie dowiedzialam a tu juz 16tc :')

A torba to wlasciwie nigdy nie jest spakowana idealnie ;-) zawsze sie okaze ze cos moglo w niej byc a nie bylo lub czegos za duzo. Wazne aby porod przebiegl szybko i sprawnie !!!

reklama
Witam kochane Was;-)

Te ktorw jeszcze czekaha na swoje maluchy to widac po waszyvh suwaczkach ze czas leci szybko;-)

Sporo Was juz tuli swe malenstwa,teraz to pewnie wam czas leci strasznie:-)

Asiu fajnie ze tu zagoscisz;-)

Pozdrowienia z slonecznej krety;-)

Trzymajcie

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry