reklama

Ciąża Ze Staraczek 2013

Susel najlepiej, jak już będziesz na etapie wózka to zdecydowanie musicie odpowiedzieć sobie na pytanie, gdzie będziesz jeździć wózkiem ( jakie masz otoczenie, lasy, chodniki) i tutaj decyzja o kołach - pompowane czy gumowe, duże lub małe:). Pytanie o gondolę i jej rozmiar to w sumie przy dzieciach rodzących się na zimę czy jesień to istotne pytanie:) Bo takiego malca przenieść zimą do spacerówki to może być czasem kłopot,, a dziecko po prostu może wyrosnąć z gondoli. Kolejne rzeczy na jakie możesz spojrzeć to jak składa się stelaż i jak się mieści do bagażnika:) kółka czy chcesz skrętne czy nie, rodzaj hamulca, amortyzatorów, wysokość wózka dobrze też dostosować do waszego wzrostu, są gondole, które są bardzo niskie i przy wysokich osobach mało praktyczne;:) To chyba wszystko na co kazał nam pan zwrócić uwagę wybierając wózek:)

mam wrażenie, że moje sny, które są pełne jakiś obaw wymazuję już z pamięci bardzo szybko, bo takie też są jakby co:) ale staram się ich nie rozpamiętywać:)

reklama
Dziewczynki dzięki za info. 5 minut od Towaru (to taka gromna hala sportowa głównie lodowisko) są 2 szpitale położnicze oba i tak biorę pod uwagę :) jednak os tow. się przyda. Bierzcie emkow?

Susel, jak przyjdzie nasz wózek i pojeżdżę nim to powiem CI, czy takie myślenie się sprawdziło i kryteria wyboru były rzeczywiście słuszne:)

Iwo, ja na tych, "będę mamą" byłam bez M, bo on ciężki czas w pracy miał, ale było trochę par, a teraz na ten cykl "jestem mamą" to pójdę sama, bo to od rana, więc M będzie w pracy:)

Hej
Ja od rana tak fatalnie sie czuje, że masakra. Brzucho mnie bolał, wymiotowałam i na dodatek było mi słabo :-(Przespałam 3h i jakos mi lepiej ale zadzwoniłam po mame i pojade po nią dzisiaj, żeby była na noc. Ech no i mi smutno, bo M powinien juz tu być i tak wszystko na raz.

suselku, myślę tzn obym doczekała tej wizyty. Bynajmniej nie chce się "rozpakowywać" dopóki nie ma M, a on będzie 20-21.09

dobra, jestem z Wami mentalnie

Agamemnon trzymaj się, oby to była jakaś chwilowa niedyspozycja. Zdrowiej i nie denerwuj się M niedługo będzie i wtedy maluch przyjdzie na świat.

A tak generalnie to po umyciu okna jak zwykle musimy się zrelaksować. Dziewczyny, ja ostatnio ciągle bym coś jadła, oszaleć idzie, Generalnie mam wrażenie, że mój brzuch się z dnia na dzień kieruje się coraz bardziej w dół.

MamoTomeczka, jak u Ciebie sytuacja, bo już długo milczysz, mam nadzieje, że jakoś pozytywnie choć trochę.

Grzanka właśnie czuję się coraz lepiej i mam chyba więcej energii:) a na pewno wielką potrzebę wicia gniazda, tzn dużo rzeczy mnie wkurza i sprzątam:) dzisiaj denerwuje mnie brak wody, bo bym chciała uprać firanki, które przed chwila zdjęłam (a propos jak M to zobaczy to będzie na mnie krzyczał), co prawda wybiórcza jest ta potrzeba sprzątania, ale coś wewnętrznie mi mówi, że dom powinien już być gotowy na tego małego stworka:)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry