reklama

Ciąża Ze Staraczek 2013

Grzanka je tylko zdjęłam:) wieszać już nie będę bo muszę wyprać te, bo innych sobie nie kupiłam przez 3 lata:) i zdejmuję i wieszam te same:) wieszać będzie M:)

reklama
Grzanko do lekarza nie ma po co, po prostu mam nadzieje, że to tylko chwilowa moja niedyspozycja.
Na obiad dziś krokiety z biedry.

Ludziku ja też bym ostatnio jadła i jadła i ubolewam bo już jakiś kg mi idzie do góry :baffled:

Co do wicia gniazda to ja czekam tzn czekam na moment ożywienia i robienia wszystkiego na raz :-pBo tak summa summarum to ja mam już wszystko porobione, jedynie sprzątanie na bieżąco pozostaje :sorry:

MamoTomeczka cieszymy się, że znalazłaś czas na napisanie do nas:) No to dobrze, że się stara, mam nadzieję, że znajdzie jeszcze siłę na szczere rozmowy. Trzymam kciuki, co by było lepiej:) a z wózkiem to wiem, że późno, ale co tam jakoś poradzimy sobie, wcześniej nie mogliśmy, musieliśmy poczekać na kasę:) no mam nadzieje, że przyjdzie szybciej niż później:)

a na obiad dziś jedziemy na hamburgery:) bo mój M uwielbia hamburgery z takiej jednej knajpy i dziś mu się zachciało:)

Ostatnia edycja:
Grzanko - u mnie klopsy, brokuł i ziemniaki

MamaTomeczka - fajnie że znalazłaś chwilę by wpaść. Dobry pomysł z tym odpicowaniem przed wyjściem do sklepu :tak:. Jesli ma być dobrze to niech nauczy się ciebie cenić!

Agamemnon - a ja non stop myślę o jedzeniu a glównie o tych rzeczach których nie mogę :zawstydzona/y: mój czas płynie od posiłku do posiłku :eek: co 3h jak dzidzia.......

MamoTomeczka martwiłaś się że wózek będzie nam śmierdział, a chyba niebiosa CIę wysłuchały i dziś spotkała nas niespodzianka - wózek miał być za 3 tygodnie, a przyszedł dziś:) oto i on kolor tylko trudno na zdjęciu ująć, bo już słońca nie było:):)

DSC00183.jpg

Pocieszacie mnie, że nie tylko ja bym ciągle jadła:)

Załączniki

• DSC00183.jpg
    DSC00183.jpg
    24,7 KB · Wyświetleń: 52
mamoTomAni fajnie, ze się odezwałaś! Z mężem widze, ostro stawiasz sprawe - i może dobrze :tak: Czasami trzeba postawić na swoim co by sie nie przyzwyczajali do dobrego, no nie?
No a powiedz, jak Andzia w nocy? Przesypia fajnie czy są problemy?

Ludziku ale świetny wózek! Kolor by mi sie też nie sprawdził no ale to pikuś, pojeździłabym takim furaczem :-)

iwo ech ja myśle o jedzeniu i jak zjem to albo mi nie dobrze, albo mam mega zgage ze aż mnie pali :szok: No masakra jakaś. Właśnie mam ochote na coś słodkiego i chyba zapodam sobie jakiś jogurt, zawsze to niby zdrowiej nie :confused2:

Ja chyba już lepiej.....na grzybach byliśmy, skosiłam też trawę i to wszystko na raz :sorry:Mama zaczęła kosić ale ona moją kosiarką nie nauczona i jak widziałam jak ona sie morduje to nie wiedziałam, czy szybciej padnie mama czy kosiarka :baffled:
Ale powiem Wam, że już masakrycznie jestem zmęczona - bolą mnie mega pachwiny, szybko się męczę, łażę jak pingwin i ogólnie zasnęłabym jak misiek na zimę :baffled:

MamaTomeczka tak sie ciesze, ze u Ciebie lepiej! &&&&&&&&

ludzik, piekny! Ja takiego jasnego nie kupie, ale juz wybrałam ten czarny z czerwonym wersja moto! Cudny! I od uroków bedzie.

MamoTomeczka wybaczę CI że nazwałaś mnie Grzanką:) no miały być szprychy:) ale w sumie przysłali przez pomyłkę z pełnymi kołami i Pani się pytała czy odsyłamy, ale w sumie takie też nam się podobają i jak to pani powiedział łatwiej będzie umyć:) -a teraz jak gadaliśmy stwierdziliśmy, że taki inny ten model z takimi kołami:) No jasny na wsi się nie sprawdzi, ale my miastowi możemy sobie pozwolić na mało praktyczne barwy:) ale tak szczerze to on jest ze skóry, więc nawet przemycie go to nie problem, bo wilgotną ściereczką przetrzesz i czysty:) a nie śmierdzi jeśli chodzi o koła, tylko ta skóra ma taki specyficzny zapach nowości:) więc się wietrzy:)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry