reklama

Ciąża Ze Staraczek 2013

reklama
Coś tutaj dzisiaj cicho? Hmmm pewnie to przez długi weekend :)

W każdym bądź razie mąż czuje się lepiej, teraz usypia Nadię i zaraz bierzemy się za oglądanie filmu jakiegoś:D

Miłego wieczoru kobiety :)

asicka Super, ze udalo kupic Ci sie wozeczek, zawsze zaoszczedzone troche grosza.:tak: A jaki kupiłaś?:-)

Ehh... no i już ostatnie chwile laby... jutro od nowa, zajęcia i latanie między szkołą a domem. No, ale oby do wielkanocy, potem będę odpoczywać i przygotowywać się do przyjęcia maluszka.:tak: A w ogóle to dostaje już takie kopniaki, że nawet wczuwać się nie trzeba, jak kopnie to od razu brzuch podskakuje.:-) Cudowne uczucie.:tak:

Lece się kąpać i spać.;-)

Witajcie dziewczynki!
U mnie bez zmian, nic sie nie dzieje, zadnych mdlosci, az nie wierze ze tak moze byc... Polozna tez cicho siedzi, nie wiem kiedy sie umowi na wizyte...kiedy usg... Pogode mamy taka ze az strach z domu wyjsc, ciagle pada i wieje. Dzieci juz na szczescie w lozkach, starszy jutro wraca do szkoly, mlodszy we wtorek a ja w srode...jeszcze musze zadanie domowe skonczyc, ale strasznie mi sie nie chce. Jak patrze na pogode to caly tydzien ma lac, to juz wole snieg!
MamaTomeczka maz Cie zarazil? Czy dzielnie sie nie dajesz? Gratuluje II trymestru :*
Benfica jaki mialas brzuszek przy Gabrysiu? Mozesz miec tak, dlugo dlugo nic, a potem Cie wysadzi:)
Malus, oby tabletki pomogly. Juz sie cos zaczelo po nich dziac?
Asicka super ze wszystko gotowe na przyjecie dzidziusia. Ja mam najwieksze rzeczy po mlodszym (wozki, lozeczko,fotelik do karmienia) tez gdzies w 30 tygodniu powyciagam i sprawdze w jakim sa stanie, moze bedzie trzeba wymienic materacyk i poprac.
Julia ten lekarz najpierw powinien sie upewnic a nie od razu straszyc, albo zdrowe albo chore... Ty tez sie nie zamartwiaj bo wierze ze za jakis czas odetchniesz z ulga bo dzidzia na pewno urodzi sie zdrowiutka.
Kinia niestety nie kazdy ma dlugi weekend, dla mnie to taki jak kazdy. A ze kazdy mam leniwy to nie bylo mnie tu, ale juz jestem.
Mycha od kiedy juz czujesz bobaska? Tez tak chce :)

asicka właśnie pochwal się wózeczkiem :)

mycha zazdroszczę Ci już wyczuwania ruchów. Zawsze spokojniejsza pewnie jesteś jak czujesz jak kopie, co?

Phoebe no tak, to szkoda, że nie masz długiego weekendu. Ja w sumie na l4 to i tak teoretycznie mam wolne ciągle, ale ciągle coś wypada i w sumie nawet nie mam kiedy odpoczywać, bo Nadia jak jest w przedszkolu to też tylko do 12, więc zdążę zrobić zakupy, posprzątać i obiad ugotować i po nią lecę :) To u Ciebie położna się upomina o wizyty, Ty sama się nie zapisujesz?

Witam porannie. Właśnie siedzę przy śniadanku, dziecko już nakarmione i bajkę od rana ogląda, zaraz muszę męża z łóżka ściągać, żeby ogarnąć, bo później mamy gości. Ok 15 ma przyjechać chrzestny Nadii z żoną do nas :) z prezentem świątecznym dla niej. W sumie dawno się nie widzieliśmy, więc miło jak zajrzą.

Dziewczyny, coś chyba nie tak jest z tymi tabletkami ;/ Powinnam dostać po nich krwawienia, a tu tylko śluz płodny ;/ Ale się boje, że się nie oczyszczacze do końca i będę musiała do szpitala jechać.

Witam dziewczynki

Ja niestety popadlam w kiepskie samopoczucie:-(
Ciagle o tym mysle..co wieczor sni mi sie to samo...badania itd.

Staram sie ogarnac ale ciezko jakos zs dlugie czekanie za wizyta bo ona cos podpowie a tak eielka niewiadoma:-\

Przepraszam ze smece i tylko o sobie:-\

p.s Malus a jak dlugo masz brac? Moze trzeba troszke odczeksc zanim zaczna dzialac...a jesli masz obawy dzwon jutro do gina!

mamaTomeczka, bez konsultacji lekarza wolę nie brać więcej, a poza tym mam ich tylko 10-tabletek.

julia, wzięłam już 3 tabletki i nic, a po 1-wszej powinno ruszyć. Tak mi ginekolog mówił.

reklama
Malus kochana ro ja po polowie tabletek konsultowalabym sie juz z lekarzem..wiec pewnie to juz jutro wypada...

MamaTomeczka ja myslalam o lyzwach ale jakos sie balam ze moze zie przewroce:-\
No to fajnie jak po malu wszystko kompletujesz:-) nic cie.teraz niezaskoczy.
No ja narazie zakonczylam poszukiwan... Za jakis czas mam nadzieje ze bede mogla wrocic! Czytalam troche forum i.znalazlam dziewvzyne.ktora dodala mi otuchy swoim przypadkiem.
MamoTomeczka nastepny krok jest wizyta z genetykiem usg genetyczne a po tym pobranie krwi na test.Pappa.,a po wynikach napewno bedzie aminopunkcja...zastanawiamy sie nad meroda Fisha po ktprej wstepne wyniki sa po paru dniach bo normalnie czeka sie do 3 tygodni..ale to koszt prawie 1000zl wiec mam nadzieje ze genetyk pozwoli nam podjac jakas decyzje...

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry