reklama

Ciąża Ze Staraczek 2013

reklama
malus &&&&&& za dzisiejszą wizytę i za postawienie kropki nad "i" w kwestii dogadania się z M :cool2: chyba niestety czasem trzeba powiedzieć parę gorzkich słów i popłakać, żeby oczyścić atmosferę... nie dajcie się teściom, M nie jest głupi facet i sprawia wrażenie, że wie, co (kto) jest dla niego najważniejsze :happy:

kinia oj współczuję tego jeżdżenia po lekarzach - oby z Nadią było wszystko ok :happy: my na antybiotyku, ale w zasadzie prócz kaszlu i to nie jakiegoś mega, to dzieć jest jak zdrowy :sorry: już joba w domu dostaje :sorry: a jeszcze przyszły tydzień będzie siedział w domu :szok:

asicka luty to dobry moment na poród :-D Gabryś jest z 18.02 i najfajniejsze, było to, że jak zaczęliśmy rozszerzać dietę, to na straganach było multum warzyw i owoców i wszystko świeże :-) i nawet z wychodzeniem nie jest źle, bo w marcu już była piękna pogoda i tego Wam życzę :-)

phoebe, mamaTomeczka ja mam twarz fatalną :szok: ropne krosty/gule, zaskórniki... i tak od początku... nic nie pomaga, czasem to nawet niektóre niespodzianki trudno jest zamaskować :confused2: trochę się zaczęłam bawić kwasami, zobaczymy, czy coś pomogą... choć za dużych stężeń to nie używam, bo max 10%... ale w sumie gorzej być nie może i tego się trzymam ;-)

A ja mam wizytę dopiero za 2,5tyg i dopiero wtedy dostanę skierowanie na kolejne usg, więc zanim mi je wyznaczą to jeszcze z miesiąc:confused2: a znów mam takie myśli czy wszystko jest ok, bo nic nie przytyłam i brzuch też jakiś taki ni to ciążowy no to jakbym się mocniej najadła...

Hej dziewczyny

Malus czekam na wiesci! Mam nadzieje ze z M sie dogadacie:) Z postow wiem ze tylko sie Ty i dziewczynki licza wiec glowa do gory!

A ja chodze troszke przytlumiona martwie sie choc staram sie wierzyc ze dzidzius jest zdrowy...

MamaTomeczka no to ciekawe kogo tam masz w brzuszku:)

Kina no faktycznie masz troche latania z corka po lekarza , mam nadzieje ze kiedys wam sie to skonczy!

Benfica witaj:) napewno jest Ok! nie stresuj sie kochana:) ciesz sie z brzusia ze malutki:)

Dziewczyny, już po wizycie. Nie oczyściłam się do końca i dlatego też lekarz przepisał mi lek Lutenyl 10 tabletek za 40 zł. Zdzierają z ludzi ile się da. Po tych tabletkach mam znowu zacząć krwawić, ale nie dużo i ma mi się złuszczyć w środku resztka po poronieniu i wylecieć. Po 2 tygodniach mam iść na wizytę i lekarz powie, czy zabieg czy nie. Na razie idzie w dobrym kierunku. I starania jak będziemy chcieli to zacząć dopiero po 3 miesiącach. I muszę odpoczywać aby wszystko się wyczyściło na spokojnie.

Wyjaśniłam sobie z M i jest dobrze. Od razu czuje się o wiele lepiej. A poza tym był ksiądz u nas dzisiaj ten co chrzcił dziewczynki i mogłam z nim na spokojnie porozmawiać. Ale teść jak zwykle ma coś do mnie. Myśli, że będę jego służącą. Niech spieprza ;)

Maluś to że jesteś synową nie równa się temu żeby być służącą więc nie daj się nikomu!!:):) Cieszę się, że z mężem wszystko dobrze:*

Kupiłam dziś wózek:) używany ale w bardzo dobrym stanie i razem z mamą go wypucowałyśmy:) Tak więc mam już wszystko :D

Malusiu co do męża to dziękuję dzisiaj jest już lepiej. Nadia była u dziadka, my staraliśmy się nawet siedzieć z dala od siebie. Miałam już jelitówkę na samym początku ciąży 5 tydzień i wiem, że ciężko jest, bo mnie chcięli zostawić w szpitalu, jak się nie zgodziłam to lekarz mówił, że w tak wczesnej ciąży zwłaszcza to jest bardzo groźne. Ja się trzymam póki co jeszcze :) Co do wątku, fajna sprawa i z numerami telefonów też fajna rzecz.

Julia z pewnością będzie dobrze :) nie martw się, bądź dobrej myśli.

Benefica antybiotyk to już grubsza sprawa, współczuję ;/

asicka to fajnie, że się Wam udało wózek kupić :happy: my dla Gabrysia też kupiliśmy używany i byliśmy bardzo zadowoleni, teraz albo tylko dokupimy koło, bo coś tam szwankowało i może uda się go naprawić a jak nie, to też kupimy używany :happy:

malus oby obyło się bez zabiegu... a z lekami to faktycznie lekarze zdzierają - jedni przepisują luteinę za parę złotych a inni duphaston za kilkadzieści...

kinia w sumie Gabryś to w swoim życiu dużo antybiotyków nie brał, nasza lekarka pilnuje, żeby bez sensu nie podawać, no ale przy zapaleniu płuc to chyba mus :confused2: niestety długo się go bierze... fajnie, że Nadia u dziadka, masz trochę wytchnienia, nie daj się jelitówce :happy: podobno cola wygazowana na to jest rewelacyjna :-D

Malus lepiej te leki zeby pomogly niz to czyszczenie! Ehhh te tesciowe:(

mamoTomeczka no lekarz niestety powiedzial mi ze nie jest ciekawie i prawdopdobnie dziecko chore, ale zaznaczyl ze zdarza sie ze dziecko zdrowe jest...

reklama
Julka - kategorycznie masz zakaz negatywnego myślenia, zobaczysz tylko na strachu się skończy :tak::tak::tak:

Czy zagląda do Was Mikaa??? jestem ciekawa jak badania jej córeczki

a wogóle to Wasze suwaczki pędzą jak szalone :szok::szok::szok: Benfica ty niebawem połówkowe!!!!

buziaki for all

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry