Malusiolka
Potrójna mamusia :D
Możemy wysłać na PW wiadomość z numerem telefonu. Nie chce na głównym, aby wszyscy widzieli. Jeżeli któraś chętna to zapraszam na PW.
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
chyba niestety czasem trzeba powiedzieć parę gorzkich słów i popłakać, żeby oczyścić atmosferę... nie dajcie się teściom, M nie jest głupi facet i sprawia wrażenie, że wie, co (kto) jest dla niego najważniejsze 
my na antybiotyku, ale w zasadzie prócz kaszlu i to nie jakiegoś mega, to dzieć jest jak zdrowy
już joba w domu dostaje
a jeszcze przyszły tydzień będzie siedział w domu 
Gabryś jest z 18.02 i najfajniejsze, było to, że jak zaczęliśmy rozszerzać dietę, to na straganach było multum warzyw i owoców i wszystko świeże :-) i nawet z wychodzeniem nie jest źle, bo w marcu już była piękna pogoda i tego Wam życzę :-)
ropne krosty/gule, zaskórniki... i tak od początku... nic nie pomaga, czasem to nawet niektóre niespodzianki trudno jest zamaskować
trochę się zaczęłam bawić kwasami, zobaczymy, czy coś pomogą... choć za dużych stężeń to nie używam, bo max 10%... ale w sumie gorzej być nie może i tego się trzymam ;-)
a znów mam takie myśli czy wszystko jest ok, bo nic nie przytyłam i brzuch też jakiś taki ni to ciążowy no to jakbym się mocniej najadła...
my dla Gabrysia też kupiliśmy używany i byliśmy bardzo zadowoleni, teraz albo tylko dokupimy koło, bo coś tam szwankowało i może uda się go naprawić a jak nie, to też kupimy używany 
niestety długo się go bierze... fajnie, że Nadia u dziadka, masz trochę wytchnienia, nie daj się jelitówce
podobno cola wygazowana na to jest rewelacyjna