reklama

Ciąża Ze Staraczek 2013

Wiikki, fajny przepis :D Taki traf, że wszystkie składniki mam :) Któregoś dnia na pewno spróbuje zrobić :)

asicka, dwa dni okolicznościowe dostanie Twój mąż, ale dopiero jak Ty i Twoje maleństwo będziecie wychodzić ze szpitala + teraz miesiąc tacierzyńskiego, ale tydzień/dwa tygodnie przed urlopem tacierzyńskim musi Twój mąż napisać podanie o urlop (tak było u mojego męża)

Ostatnia edycja:
reklama
Phoebe faktycznie wcześniej kopanie Ani było przyjemniejsze :-) teraz jak czasem przywali w żebro to aż mi się chce normalnie beczeć tak zaboli… Ale wszystko idzie wytrzymać jak pomyśle, że w środku jest moja Kochana córeczka:-)jutro idę do lekarza zobaczę jaka jest duża i czy wszystko ok.:) jak tak to na pewno za tydzień będę więcej rzeczy robić bo ja normalnie do 40 tygodnia nie dociągne… Dziś mi niedobrze ciągle:/ a nic nadzwyczajnego nie jadłam:/

Dziękuję dziewczyny za informacje:-)

Na forum Zdjęcia naszych ciążowych brzuszków wrzuciłam fotkę ;p

Dziś o dziwo trochę lepiej spałam:) i brzuch mniej swędział :) tylko ciągle mam taki ucisk na ten pęcherz i odbyt jeszcze:/ chyba ona faktycznie poszła na dół... Matko to chyba już niedługo... Troszkę się boję a z drugiej strony nie mogę się doczekać:)

Hejka :-)

Przepraszam, że nic nie piszę.. jestem na moich lipcówkach 2012, teraz wkręciłam się w sierpniówki i jakoś nie ogarniam już reszty :-p jeszcze jestem moderatorem w sierpniówkach to już w ogóle ;-) Wybaczcie :*
Codziennie sobie Was podczytuje, z wizytami jestem na bieżąco :-)

U nas ok, jutro prenatalne - proszę o kciuki :tak: na pewno napisze po wizycie.

MALUŚ możesz mnie przepisać na 26 lipca bo taki mam termin z OM i USG.

Buziaki

asicka no to może poród tuż tuż :-D bo jak jest niedobrze, to też jest znak ;-) nic się nie bój :-D wszystko będzie ok :-D &&& za wizytę, jak Cię lekarz zbada, to określi, czy poród lada moment czy nie ;-) ale Ci zazdroszczę :-D

natkusia no niech Ci będzie - wybaczamy ;-) ja na czerwcówkach już od dawna się nie udzielam, bo nie ogarniałam tyle nadrabiania dziennie, tylko Wy mi pozostałyście :-D:rolleyes:

No, u mnie na dziś spokój w pracy, o 15 do domku... nareszcie :-D

Benefica obiady normalne, ale nie wiem czemu moja Nadia jeść nie chce prawie nic i w domu nadrabia. Dzisiaj zjadła udko i pół miseczki zupy ogórkowej w domu, a w przedszkolu trochę schaba zjadła podobno. Niby nie są złe obiady, ale ona jakoś ich nie chce jadać. Wiesz zupy pewnie mało doprawione, bo dla dzieci, a ja lubię ostrą kuchnię i ona też taką preferuje :D

Asicka ja codziennie zaglądam i patrzę czy jeszcze jesteś, bo to już taki czas, że w każdej chwili możesz nam zwiać do szpitala :P

Po wizycie ok, wszystko opisuję już w wątku.

BENEFICA bardzo bym chciała usłyszeć że kilka dni i pojadę:-D

KINIA1 jeszcze jestem;-) jak pojadę to postaram się dam znać przez Malusiolke:-)

Ale jest nie przyjemna pogoda... Przynajmniej u mnie... :-/ chciałam się zdrzemnać wcześniej ale nic z tego nie wyszło;-) już bym chciała być u lekarza i wiedzieć coś nowego:-D

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry