Benfica - trzeba pozwolić trochę starszakowi pobawić się w dzidziusia, szybko mu przejdzie
Grzanko - ja obecnie mam super włosy i na dodatek wogóle się nie przetłuszczają, obawiam się co to będzie póxniej
Marchewko - a co u Was? Rzadko zaglądasz to chociaż skorbnij BIG POSTA!!!
Cytnia - przy młodej wanienka wyślizgnęła się emkowi z rąk i cała woda pierdyknęła na podłogę, od tej pory kąpaliśmy wstawiając do wanny i obecnie też chciałabym tak robić. Najgorsze że nie mam pralki na której mogłabym małą położyć po kąpieli
Asia - dziś miałam całe 2 skurcze w nocy i poszły w cholerę, zaletą jest że są coraz mocniejsze. Dziś wizyta u ginki jak się dowiem że szyjka mocna i pozamykana to się pochlastam bo w pierwszej ciąży tak miałam, wody odeszły a szyjka nie chciała współpracować
Co do ciuszków to jak markowe i nie zniszczone to bierz a potem na allegro opchniesz.
Agamemnon - czy to wasze pierwsze spotkanie z neurologiem? Wydaje mi się że po szpitalu byliście?
Ogólnie u mnie spokój. Szczerze nie widze sensu jechać do ginki bo co mi ona pomoże

obecny etap to szykowanie żarełka dla moich na czas szpitala i pierwsze dni bo wiadomo ze nie będę w stanie do sklepu wyskakiwać a tak to chcociaż z obiadem będe na nich czekać.