Agamemnon gdyby tak bylo z kawa to bym wiedziala gdzie lezy problem, a tak nie mam zupelnie pojecia o co z tym nie spaniem chodzi. Bo to przeciez dziwne zeby takie male dziecko w dzien prawie nie spalo, nie wspominajac o przerwie nocnej.
Za cienko napewno nie ubierasz. Naliczylam 4 warstwy (plecki) i szczerze to bym zrezygnowala z tej kamizelki skoro dajesz kombinezon i kocyk i jeszcze nakrycie od gondoli. Ale to tylko moje zdanie. U nas tez dzisiaj wieje i chyba sztorm bedzie i np ja mialam na sobie cienka bluzke (tak jak t-shirt tylko z dlugim rekawem) i bluze. Mala body na dlugi rekaw, spodnie i grubsza bluze ( podwojny material)z kapturem na to kocyk. Niestety rano padalo to zalozylam rain cover, ale pozniej odpiety byl. Sprawdzalam Maje i byla ciepla w sam raz.
A jak Ty dzisiaj bylas ubrana?
Asia ja sobie bardzo chwale te spiworki. To byl moj pierwszy zakup w ciazy. Mam trzy i codziennie na noc zakladam. Jak widze jak mala sie wierci i "chodzi" po lozku, to nie zasnelabym spokojnie gdyby byla przykryta kocem lub kolderka. Wystarczy body i spiwor i jest super

. Przy chlopakach tez mialam i uzywalam. Jak wyrosnie z tych (0-6m) to kupie wieksze. Gratuluje wygranej!
Mala zasnela mi dopiero o 5:40, zostala mi tylko godzina snu z ktorej skorzystalam, za to pozniej mlodej dobudzic nie moglam po tej nocnej akcji. Nakarmilam, przebralam i przewinelam na spiocha,nic jej nie ruszalo. Wsadzilam do wozka i spala prawie do 11. Teraz buszuje i tak pewnie do wieczora bedzie.