reklama

Ciąża Ze Staraczek 2013

Julia cały czas myślę o Was i o tym, że musi być dobrze, musi to mieć szczęśliwe zakończenie i amnio też musi dobrze pójść. Trzymam kciuki.

Malusiu super wieści, to teraz nic tylkko korzystaj :)

Asicka miło, że nadal z nami jesteś :)

Cześć dziewczyny ja na chwilę, bo Nadia nie daje mi nirdtety nic zrobić, małż śpi, bo na 24 do pracy, Nadia dokazuje, bo prosiłam ją o spokój, a ja chciałam choć na chwilę zerknąć co u Was.

reklama
To ja się przyznam ,że nie wytrzymałam i byłam dzisiaj na becie. Od poniedziałku (beta 832,http://******************/_app/lib/nbbc-1.4.5/smileys/bigeyes.gif Wzrosła dzisiaj do 9559 http://******************/_app/lib/nbbc-1.4.5/smileys/smile.gif

Julia- cały czas jestem myślami z Tobą kochana :********************

Emaila a ja tak sie ciesze ze ci sie udalo!!! I abys mogla sie cieszyc.ciaza do konca:-) zebu zadne smutki sie niewdzieraly! Zasluzylas na dzidzinke:-) bo limit ma porazki juz wyczerpalas!

Julia ja również jestem z Tobą i z calego serca zycze Ci, żeby to co teraz przechodzisz wynagrodziło Ci zdrowym dzidziusiem.

Emalia ale ładna betka super :)

Ja miałam intensywny weekend bylimy u tesciów i u moich rodziców weekend zleciał, nie wiem kiedy. teraz ide na wizytowy, bo odebrałam wyniki testu Pappa

Hej :)

Niedziela i po niedzieli :confused2: gdyby nie to, że jutro mam wizytę, to bym chciała, żeby była sobota... no ale w tej sytuacji już przebieram nogami na jutro :-D ten miesiąc odstępu pomiędzy wizytami to jest jednak bardzo długo... gdyby nie coraz większy brzuch, to chyba bym nie wiedziała, żem w ciąży :-p mój dzisiejszy dzień minął na gotowaniu... :confused2: ja nie lubię gotować, zresztą w tygodniu to różnie z czasem bywa, więc często w weekendy wpadam w szał, pichcę, gotuję, smażę i piekę, zamrażam i potem tylko gotowe wyciągamy... :-p

asicka uszy do góry, jeszcze troszkę :happy2::blink: pomyśl, ile już macie za sobą, to co zostało, to tylko kropla w morzu :-p

julia nie smutaj się w tym szpitalu, czekamy na wyniki... cały czas o Was myślimy :*

emalia ale ładnie betka rośnie - nic tylko się cieszyć :rofl2:

kinia Gabryś teraz ma taką fazę, że dokazuje od rana do wieczora, zrezygnował nawet ze spania w dzień... to chyba od tego siedzenia w domu, ale jutro nie ma zmiłuj - żłobek czeka, może się dzieć trochę podreperuje... :szok::sorry2:

Maluś świetnie, że u Ciebie wszystko ok:)
Emalia super ta Twoja betka:) Trzymam za Ciebie a w sumie za Was bardzo mocno kciuki:)
Julia za Ciebie też trzymam nieustająco&&&&&

Byłam wczoraj na IP, bo męczyły mnie bóle podbrzusza przez kilka dni. Z maleństwem wszystko ok:) waży już 400 gram:) Szyjka długa zamknięta, łożysko świetnie, no i chłopczyk drugi będzie:)

Emalia piękna beta!! Cieszę się:*

Julia wszystko będzie dobrze:*

Benfica no ja się cieszę że już niedługo bo wcześniejsze etapy były stresujące jak dla mnie... Brat miał wtedy wypadek poważny a ja była w 2 miesiącu... Na szczęście maleństwo to zniosło... Później plamienie i ból brzucha... Skończyło się pobytem w szpitalu 4 dni... No a teraz jestem spokojniejsza... :):):)

Anula się mi tak rozciąga w tym brzuchu że czasem nie wiem czy mi w nim zaraz ,,dziury nie zrobi" :D ja właśnie robię małe pranie i ogólnie się bycze:D jutro muszę znów na morfologie... Bo znów chodzę blada jak ściana (anemia od początku)... No a w środę już na to ktg i ważenie:) już bym chciałą żeby byłą środa bo chcę wiedzieć na czym stoje:) czy czekam na poród czy umawiam sie na cc... No nic jak na chwilę obecną mam jechać na porodówkę i rodzić:) ale nic nie wskazuje na to żeby już się wybrała na świat... Niby bolą mnie te plecy i uciska mi na dole ale nudności ustały i nic więcej się już nie dzieje...:) wczoraj poszłam nawet do kościoła:)

reklama
Hejka:-)

Benfica
Moja Lena jeszcze do niedawna tez rysowala same bazgroly, teraz juz jej jakos wychodzi... narysuje czlowieka, domek, ladne kwiatki, cos tam pomalu nabiera ksztaltow.;-)

mamaTomeczka No to maly na pewno sie cieszy ze swojego pokoju.:-) My tylko zmienialismy malej pokoj z wiekszego na mniejszy a jak sie cieszyla:-D Najwazniejsze ze cos innego dla niej i juz jest radosc.:tak:

Paulinka Gratuluje drugiego synka!!!:-) Mikolajek pewnie zadowolony?

Ja mam jutro polowkowe... juz sie nie moge doczekac, pewnie dowiem sie jaka plec, ale postanowilam ze nie powiem Mezowi ani nikomu z rodziny i znajomych, bo w sobote moj Maz ma urodziny i robimy imprezke, przyjda znajomi i chce mu zrobic niespodzianke. Jesli bedzie dziewczynka to kupie sukieneczke a jak chlopczyk to cos typowo chlopiecego, do tego kupie kartke i napisze zyczenia dla niego od dzidzi z brzuszka z zakonczeniem np "Twoj synek" albo odwrotnie.;-) Lenusi powiem zeby narysowala laurke tez z dziewczynka albo chlopcem. Mam nadzieje ze sie ucieszy i nie bedzie zly, bo bede musiala klamac ze nie znam plci;-) Pewnie wszyscy na imprezie beda zaskoczeni, tak jak i moj maz, bo pewnie juz jutro bede pytac o plec, ale bede zmuszona klamac.;-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry