reklama

Ciąża Ze Staraczek 2013

Benfica a co chcielibyście mieć ?? u mnie też chyba będzie drugi chłopak choć mi się zawsze córka marzyła , ale dowiem się za miesiąc na wizycie :)
Julia trzymaj się kobitko i nie załamuj bo to najgorsze .

Ja mam dziś lenia jak co dzień prawie , nic mi się nie chce ale i tak muszę zawsze cos tam zrobić , rozleniwiam się coraz bardziej w tym domu :)

reklama
Julia ściskam mocno:-*

Malusiolka cieszę się że wszystko dobrze:-)

Ja dziś wybrałam się na male zakupy bo już nie mogę wytrzymać w tym domu... Takie nudy... Posprzątalam trochę u siebie bo resztę to mama:-D a mąż umył podłogi:-) cieszę się że ich mam... Tak mi wszyscy pomagają że aż czasem głupio:-D Anulka mi ciągle dokucza:-D aaa i kupiłam dwie paki pampersów bo były na promocji w tesco:-) mam w domu 2-4 i 3-6kg teraz już kupiłam 4-9:-D hehe tak że zapas mam ale wolę kupić jak są na promocji bo mam dwa pudła w cenie jednego prawie że:-D

Dzięki dziewczyny za wszystko! Ja już lepiej... wiem, że Babcia bardzo się męczyła, szczególnie ostatnie tygodnie kiedy już była w szpitalu. Nikogo nie poznawała, nie jadła itd. Dlatego chyba to i lepiej dla niej, bo tak sie biedna męczyła.:-( Najgorsze, że nie mogłam się z nią pożegnać, bo nawet jak byliśmy w PL ostatnim razem to nic nie zapowiadało, że następnym razem jak będziemy to jej już nie będzie. Spędziłabym wtedy z nią więcej czasu, bo zazwyczaj w PL jesteśmy w biegu i zachodze do niej też w biegu i to najbardziej boli, że nawet na koniec nie mogłam jej pokazać, że jestem z nią sercem i zawsze będę... Niech czuwa nad nami z góry! :*

Maluś
Super wieści... już z góreczki!

Julia Trzymaj się!!!

malus no świetne wieści, obyło się bez szpitala, naturalnie to chyba zawsze lepiej dla organizmu :-D to miłej nocki ;-)

kasiulka no zdecydowanie przydałby się drugi chłopak :-D nie potrafię sobie wyobrazić wychowywania córy ;-) i jak to mówią: jak się ma syna, to się pilnuje syna, a jak się ma córkę, to się pilnuje ją i całe miasto :szok::-D

asicka, marchew u mnie 1 też dość długo były, bo Gabryś też taką kruszynką był :happy:

A my dziś zaliczyliśmy Dzień Babci i Dziadka, bo we wtorek to nie będzie czasu. Moje dziecię to zdolności plastycznych nie posiada, bo na laurkach takie bohomazy wyszły, że hej :szok:

Ostatnia edycja:
Benfica, nauczy się rysować :P Moja jak skończyła 3 latka zaczęła jakieś lepsze ludziki rysować, a tak nie wiadomo co to było. Ona twierdziła, że to Ja, Tata, Ona i Roksanka :P Nawet nie podobne było :P

Kochana, nie będzie dzisiaj nic, bo M do 3/4-tej w pracy będzie. Jeżeli nie dostane jutro @ to będę korzystać ile wlezie :D

mycha, dobrze że szybko pozwolił na przytulanie :P Po łyżeczkowaniu musiałabym pewnie czekać kolejne 2/3 tygodnie, a ciężko by było :P

Ale dziękuję dziewczyny, że jesteście :*

Emalia, jak się czujesz?

Mycha, a u Ciebie jak?

Malus ciesze sie ze oczyscilas sie sama...bo zabieg to nic przyjemnego!

Mycha no niestety mam podobna sytuacje z dziadkiem...:( jest na takiej dawce morfiny ze dzis swojej corki nie poznal...miesza mu sie troszke wszystko...:( bylam dzis u niego w szpitalu, i zapytal sie laczego jestem smutna?!! co ja mialam mu powiedziec? ze moje dziecko moze byc powaznie chore i oj jedyny dziadek odchodzi???!!! ehhh
Nie zadreczaj sie, choc wiem ze mi takie mysli napewno przejda. przez glowe..to naturalne ze zarzucamy sobie cos...

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry